دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس صندوق رفاه دانشجویان خبر داد؛

پرداخت 100 میلیارد تومان وام شهریه به دانشگاه‌ آزاد اسلامی/ رشد 171 درصدی اعتبارات اختصاصی صندوق رفاه دانشجویان

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: برای حل مشکل دانشگاه آزاد اسلامی و غیرانتفاعی برای وام شهریه با بانک قرض‌الحسنه مهر ایران هم‌افزایی کردیم به گونه‌ای که در سال جاری 100 میلیارد تومان به این دو دانشگاه وام شهریه می‌پردازیم.
کد خبر : 299133

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از وزارت علوم، ذوالفقار یزدان‌مهر اظهار کرد: مجموع اعتبارات عمومی صندوق رفاه دانشجویان در سال‌های 89 تا 92 از مبلغ دو میلیارد و 549 میلیون ریال با رشد 157 درصدی به مبلغ 6 میلیارد 540 میلیون ریال طی سال‌های 93 تا 96 افزایش یافته است. همچنین مجموع اعتبارات اختصاصی این صندوق در سال‌های 89 تا 92 از مبلغ 4 میلیارد و 389 میلیون ریال با رشد 171 درصدی به مبلغ 11 میلیارد و 899 میلیون تومان در سال‌های 92 تا 96 افزایش یافته است.


وی در ادامه با اشاره به رشد 192 درصدی ذخیره استراتژیک صندوق رفاه دانشجویان خبر داد و تصریح کرد:‌ ذخیره استراتژیک این صندوق از بدو تاسیس تا سال 92 مبلغ یک میلیارد و 392 میلیون ریال بود که با رشد 192 درصدی در سال گذشته به 4068 میلیارد ریال رسیده است.


رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: 85 درصد از دانشجویان شهریه‌ پرداخت می‌کنند که متاسفانه اعتبار وام شهریه در ردیف تملک قرار گرفته است به همین دلیل سال گذشته تخصیص صندوق صفر بود.


به گفته یزدان‌مهر،‌ طی 3 سال گذشته برنامه و بودجه 46 میلیارد تومان وام شهریه داد اما ما بالغ‌ بر 450 میلیارد تومان وام شهریه پرداخت کردیم. امسال نیز برای حل مشکل دانشگاه آزاد اسلامی و غیرانتفاعی برای وام شهریه با بانک قرض‌الحسنه مهر ایران هم‌افزایی کردیم به گونه‌ای که در سال جاری 100 میلیارد تومان به این دو دانشگاه وام شهریه می‌پردازیم.


مشاور وزیر علوم یادآور شد: سال گذشته بیش از 160 میلیارد تومان به دانشجویان دکتری وام به صورت ماهانه 700 هزار تومان پرداخت شده است و بازپرداخت آنها نیز در قالب اقساط 60 ماهه 2 سال بعد از فارغ‌التحصیلی آغاز می‌شود.


یزدان‌مهر با اشاره به کاهش بازه زمانی پرداخت وام دانشجویی از سه ماه به 15 روز، افزود: خوشبختانه مجموع عملکرد وام های دانشجویی از مبلغ 8 میلیارد و 117 میلیون ریال در سال های 89 تا 92 با رشد 48 درصدی به بیش از 12 میلیارد ریال طی سه سال اخیر رسیده است.


رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در پایان به 14 برنامه اساسی صندوق برای سال جاری اشاره کرد و گفت: مقاوم‌سازی سراهای دانشجویی مناطق زلزله‌خیز، حمایت از ایجاد رستوران‌های مکمل، ارائه تسهیلات برای ساخت خوابگاه‌های مجردی و متاهلی، رتبه‌بندی خدمات تغذیه‌ای دانشگاه‌ها، نهادینه‌سازی مشارکت نیکوکاران و نهادهای مردمی در ارائه خدمات دانشجویی، استمرار برنامه کمک به ارتقا سراهای دانشجویی، حمایت از کارآفرینی و ایده‌های دانشجویان،‌ امکان‌سازی ایجاد کارگزاری بیمه دانشگاهیان، ایجاد جاده تندرستی در سراهای دانشجویی، اجرای طرح مدیریت جامع خدمات رفاهی دانشجویی، اجرای نظام شناسایی دانشجویان مستعد، حمایت از کالاهای ایرانی و عملیاتی نمودن سند راهبردی فناوری اطلاعات صندوق 1400با استمرار حرکت به سوی سازمان هوشمند و آی‌تی محور از مهم‌ترین این برنامه‌ها است.


انتهای پیام/4060/4040


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب