تشکلهای انقلابی در موقعیتهای حساس نقش خود را ایفا کردهاند
حجتالاسلاموالمسلمین ابراهیم کلانتری در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره اقدامات و برنامههای دانشگاه آزاد اسلامی برای برون رفت دانشجویان از فضای بیانگیزگی و بیتفاوتی با توجه به سند فرهنگی دانشگاه، اظهار کرد: بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاههای سراسری تفاوت جدی وجود دارد و این تفاوت به خاطر توقف و حضور کم دانشجویان دانشگاه آزاد در محیط دانشگاه است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه تعداد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی که در خوابگاه سکونت دارند با 34 هزار نفر، نسبت به یک و نیم میلیون دانشجوی در حال تحصیل در دانشگاههای دولتی، تعداد قابل توجهی به شمار نمیآید، عنوان کرد: این به این معناست که دانشجوی ما فقط در کلاس درس حاضر میشود و بعد از آن دانشگاه را ترک میکنند. حرکت دادن دانشجو در چنین فضایی کار آسان و دم دستی نیست. دانشگاههای دولتی نیمی از دانشجویان ساکن خوابگاه هستند و کار فرهنگی متمرکز امکانپذیر است.
کلانتری با اشاره به برنامههای معاونت فرهنگی برای دانشجویان گفت: برای به حرکت درآوردن دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی قطعا باید برنامه جدید تعریف شود؛ برگزاری کارگاهها، دورهها و اردوهای ویژه، برنامههایی است که به وفور در کارهای فرهنگی دیده شده است تا عملا دانشجو حضور داشته باشد و بتوان در این فضا نسبت به حساسیت دانشجو کار ویژهای انجام داد.
وی با بیان اینکه در به وجود آمدن فضای بیتفاوتی دانشجویان، مدیران دانشگاه نقش منفی بازی کردهاند، افزود: دستاندرکاران فرهنگی دانشگاه نیز نقش مثبتی ایفا نکردهاند و شناختها و حساسیتهای لازم را به موقع ایجاد نمیکنند. به تدریج اطلاعات و شاخت که کاهش یابد، انفعال پیش میآید و بیتوجهی و کم حساس بودن نسبت به مسائل اجتماعی و سیاسی کشور رخ می دهد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: البته تشکلهای دانشجویی و استادی در همه شرایط حساس کشور نقش خطیر خود را ایفا کردهاند و تشکلهای انقلابی و فعال دنبال موقعیت حساس هستند تا نقش خود را به منصه ظهور برسانند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/