دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 خرداد 1397 - 09:17

بعد از مرگ با بدنمان چه کنیم؟

جهان بشر همواره در حال تغییر است؛ به احتمال زیاد بسیاری از جنبه‌های زندگی ما در آینده به شکل متفاوتی درخواهد آمد. خودروهایمان پرواز خواهند کرد، ساکن مریخ خواهیم شد و گونه‌های منقرض شده به زندگی بازخواهند گشت. اما فکر می‌کنید مرگ هم تغییری می‌کند؟
کد خبر : 285441

گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا- هانا حیدری؛ زندگی در سیاره‌ای دیگر، احیای موجودات منقرض شده و خودروهای پرنده خبر از آینده‌ای پیشرفته و پرزرق و برق می‌دهد. تا می‌توانید از این بهشت تکنولوژی لذت ببرید چراکه در نهایت همه خواهیم مرد. احتمالا مرگ تنها چیزی است که تغییری نخواهد کرد. از خاک آمده‌ایم و به خاک برمی‌گردیم.


بعد از این که بدن فرد به خاک سپرده می‌شود، تجزیه می‌شود و میکروارگانیسم‌های زیرزمینی از آن تغذیه می‌کنند. در نهایت تنها چیزی که باقی می‌ماند یک مشت استخوان فسیل‌شده است. احتمالا راه‌های هیجان‌انگیزی در آینده وجود خواهد داشت که بتوان تغیراتی فناورانه در رسم و رسوم سنتی خاکسپاری ایجاد کرد.


ما در سال 2018 زندگی می‌کنیم و راه‌های بی‌شماری برای برنامه‌ریزی‌ پس از مرگ وجود دارد؛ یکی از روش‌ها به شما اجازه می‌دهد که پس از مرگ زندگی ابدی در دنیای دیجیتال داشته باشید. در ادامه به معرفی برخی از این روش‌ها می‌پردازیم:


جسدتان را به فضای بیرونی بفرستید


پرتاب خاکستر به فضا در آمریکا تبدیل به یک ترند پرطرفدار شده است. کمپانی «مسولوفت» متخصص ارسال بقایای انسانی به ارتفاع 24084 متری از سطح زمین است. این کمپانی خاکستر افراد را با استفاده از بالن به فضا می‌فرستد. این امر یکی از تجارت‌هایی است که سعی می‌کنند مردم را متقاعد کنند پس از مرگ خاکسترشان را به آسمان بفرستند اما چرا؟


الکس کلمنتس، مدیر اجرایی مسولوفت، می‌گوید: «فکر می‌کنم مردم از ایده قدیمی که در یک تابوت گذاشته و به خاک سپرده شوند، خسته شده‌اند».


وقتی که خاکستر شما در ارتفاع 24 هزار 384 متری قرار می‌گیرد یک ربات خاکستر شما را در اتمسفر پخش می‌کند و ویدئوی کوتاهی از آن ثبت می‌کند که در مراسم یادبود به خانواده و آشنایان شما نشان داده می‌شود.


در معبد پیشرفته بودایی به آرامش ابدی برسید


مخارج مراسم خاکسپاری در ژاپن بسیار بالاست اما گورستانی به نام «روریدن» در معبدی در توکیو مراسم جالبی را پیشنهاد می‌دهد که ارزان‌تر هم هست: یک کمد کوچک برای قرار دادن بقایای خاکستر جسد و یک مجمسه LED از بودا.


این روش جالب، رایج‌تر از چیزی است که فکر می‌کنید. براساس آمارها، در این معبد بیش از دو هزار مجسمه LED بودا جلوی یک دیوار بسیار بزرگ به صف شده‌اند؛ درست پشت سر این مجمسه‌ها کمدهای کوچکی وجود دارد که حاوی بقایای انسان‌های واقعی است. به کمک سیستم کارت هوشمند، بازدیدکنندگان می‌توانند اطلاعاتی درباره عزیزان از دست رفته‌شان ذخیره کنند یا مجمسه بودای آنها را خاموش و روشن کنند.


هزینه این روش خاکسپاری تنها شش هزار و 600 دلار آمریکاست و هزینه نگهداری آن سالانه 80 دلار است. این در حالی است که هزینه مراسم خاکسپاری سنتی در ژاپن ده‌ها هزار دلار است. این معبد یک کاهن اعظم رباتیک به نام «پپر» دارد که می‌تواند مراسم را اجرا کند.


بقایای خود را تبدیل به الماس کنید


دلیلی وجود دارد که گاهی اوقات الماس‌ها را «الماس خونین» می‌نامند: طی فرآیند استخراج، پالایش، فروش و برش الماس، خون‌های زیادی ریخته می‌شود تا در نهایت این سنگ‌های براق زینت تکه‌ای جواهر شوند. اما جایگزین‌های دیگری نیز وجود دارد.


کمپانی «مویسانیت» الماس‌های مصنوعی می‌سازد که درخشندگی آنها تفاوتی با الماس‌های اصل ندارند. حالا شما هم می‌توانید جسدتان را به درخشندگی الماس کنید. بله، کاملا درست است! شما می‌توانید با استفاده از یک ماشین صنعتی 13 هزار پوندی، خاکستر یا بقایایتان تحت فشار شدید بگذارید و تبدیل به الماس کنید.


«لایف جم» تنها تولیدکننده این نوع الماس در آمریکا است. در فرآیند کربن را تحت فشار و دمای بالا از بقایای انسانی استخراج می‌کنند، سپس آن را در دستگاه پرس الماس مخصوص قرار می‌دهند. پس از برش و جلا دادن، می‌توان کدهای شناسایی سفارشی را روی این الماس‌ها حک کرد.


زندگی ابدی روی یک صخره مرجانی


اگر دوست دارید که از بقایای شما برای هدفی مفید استفاده شود، برای مثال نجات و محافظت از اکوسیستم شکننده زیرآب، می‌توانید به توپ صخره‌ای تبدیل شوید. این توپ مانند مواد صخره‌ای است که به جانداران دریایی اجازه می‌دهد به آن بچسبند.


این ایده جالب کار کمپانی «صخره‌های ابدی» است؛ این کمپانی بتن و بقایای خاکستر انسان را با هم ترکیب می‌کند تا این توپ‌های صخره‌ای را بسازد. وقتی که این توپ‌ها در دریا قرار می‌گیرند، جانداران دریایی در آنها ساکن می‌شوند. این صخره‌های انسانی زیستگاهی امن برای ارگانیسم‌های شکننده دریایی فراهم می‌کنند.


اجازه دهید قارچ‌ها از بدنتان تغذیه کنند


تصور چنین کاری زیاد جالب نیست؛ جسد در حال تجزیه می‌تواند منبع غذایی غنی برای محیط طبیعی باشد اما پمپاژ کردن بدن با فرمالدئید و استفاده از مواد غیرزیستی و غیرقابل تجزیه در تابوت و لباس‎ها باعث به وجود آمدن ترکیبی مضر می‌شود که برای دهه‌ها یا شاید قرن‌ها تجزیه نمی‌شود.


جای ریم، هنرمند و مدیر اجرایی «سئویو» جایگزینی بسیار جالب برای روش خاکسپاری غربی پیدا کرده است. ریم لباس تدفینی ابدی را اختراع کرده است که می‌تواند قارچ‌های خاصی را پرورش دهد تا مو، پوست و ناخن‌های جسد را تجزیه کند. هاگ‌های این قارچ‌ ابدیت روی پارچه این لباس مخصوص تزریق می‌شوند تا فرآیند تجزیه جسد با سرعت قابل توجهی صورت گیرد.


روی یک جزیره شناور به خاک سپرده شوید


اگر گورستانی در حومه شهر برای شما بیش از اندازه کلیشه محسوب می‌شود می‌توانید به هنک کنگ نقل مکان کنید. در هنگ کنگ می‌توانید انتخاب کنید که پس از مرگ در «ابدیت شناور» به خاک سپرده شوید. ابدیت شناور یک گورستان دریایی است که به عنوان جایگزینی برای مرگ‌های روز افزون در هنگ کنگ ساخته شده است.


باوجود این که ابدیت شناور از نظر فنی هنوز برای مشتریان قابل دسترس نیست اما قرار است این گورستان شناور محل آرامش 370 هزار نفر شود.


به صورت دیجیتال احیا شوید


در موارد قبلی درباره این صحبت کردیم که با بدن فیزیکی خود چه کنید اما با ذهن چه کنیم؟ هنوز فاصله زیادی با آپلود کردن هشیاری فرد در شبکه‌های داخلی داریم. همچنین نمی‌توان از استفاده تکنولوژی‌های روز استفاده کرد تا ذهن را احیا کرد اما به لطف هوش مصنوعی می‌توان نسخه‌ای از فرد بازسازی کرد که شبیه به او رفتار می‌کند؛ یا حداقل شبیه به او تایپ می‌کند.


کمپانی «فینیکس» با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی، می‌تواند هویت دیجیتالی از فرد متوفی بسازد که قادر به تعامل است. این شبح دیجتال می‌تواند نحوه صحبت کردن فرد را تقلید کند البته در حال حاضر فقط از طریق پیام متنی. با این حال فینیکس قصد دارد در آینده این ارتباطات را به شکل کلامی درآورد. این تکنولوژی نوعی جادوی سیاه نیست بلکه الگوریتم هوش مصنوعی است که با ایمیل‌ها، پیام‌ها و شبکه‌های اجتماعی تغذیه می‌شود.


انتخاب شما کدام است؟ عاقلانه انتخاب کنید؛ پای مرگ و زندگی در میان است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب