دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
استاد دانشگاه تهران:

مبحث محصولات تراریخته از ریل علمی خارج شده‌است

استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه مبحث تولید محصولات تراریخته در کشور ما از ریل علمی خارج شده است، گفت: برخی افراد ناآگاه این محصولات ایمن را دشمن سلامتی انسان‌ها معرفی کرده‌اند.
کد خبر : 280128

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محسن ابراهیمی در ارتباط با برگزاری سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره ملی انجمن ژنتیک و گفت: این کنگره با حضور اساتید و اندیشمندان برجسته داخلی و خارجی تا 25 اردیبهشت ماه سال جاری در سالن همایش‌های سران کشور در حال برگزاری است.


وی افزود: در این کنگره به مباحث مختلف ژنتیک انسانی، حیوانی و گیاهی پرداخته خواهد شده و جدیدترین دستاوردها در این حوزه‌ها مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.


ابراهیمی در ادامه عدم توجه مسئولان به تولید محصولات تراریخته را مهم ترین معضل حوزه ژنتیک گیاهی دانست و گفت: متاسفانه اخیرا افراد فاقد صلاحیت تریبون در اختیار گرفته‌اند و در خصوص محصولات تراریخته تبلیغات نادرست انجام می‌دهند و آن را محصولی مضر برای سلامتی انسان‌ها معرفی می کنند.


وی با بیان اینکه متاسفانه بحث محصولات تراریخته از ریل علمی خارج شده است، یادآور شد: اخیرا به قدری اطلاعات نادرست و غیرعلمی در خصوص محصولات تراریخته در جامعه نشر پیدا کرده است که متاسفانه این مبحث علمی به یک موضوع سیاسی تبدیل شده است.


این استاد دانشگاه تهران با تاکید براینکه محصولات تراریخته برای سلامت انسان مضر نیست، خاطرنشان کرد: تولید محصولات اما واردات آن را با هزینه‌های گزاف انجام می‌دهند.


وی خاطرنشان کرد: دانشمندان و اندیشمندان بسیاری تراریخته علاوه براینکه هیچ زیانی برای سلامتی انسان‌ها ندارد، بلکه تولید آن موجب حفظ محیط زیست نیز می‌شود.


دبیر اجرایی سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره ملی انجمن ژنتیک ایران، بیان کرد: متاسفانه در کشور ما برای تولید محصولات تراریخته مقاومت می شود اما این در حالی است که عمده محصولات کشاورزی وارداتی به کشور از جمله دانه‌های روغن به صورت تراریخته تولید شده‌اند، بنابراین برای محققان داخلی علت این امر مشخص نیست که چرا مسئولان از تولید یک محصول با کیفیت جلوگیری می‌کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب