مساجد دانشگاه آزاد در ماه رمضان به مجلس اصلی انس با قرآن و اهل بیت(ع) تبدیل میشوند
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم کلانتری در نشست شورای هماهنگی فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه اگر در جامعه، بستر فرهنگ سالم باشد، کارها به نحو مطلوب انجام خواهد شد، اظهار کرد: مطالعه، ارائه نظریه و نقد نظریه فرهنگی، فقط بخشی از کارهای فرهنگی در دانشگاه است. منظور ما از کار فرهنگی، معنای وسیع آن است. فرهنگ از گستره وسیعی برخوردار است، به گونهای که عرصه علم، اقتصاد، سیاست و غیره را هم شامل میشود.
وی افزود: وقتی کار در بستر فرهنگ اسلامی باشد، در خدمت اسلام، قرآن، اهل بیت (ع)، اخلاق و معنویت قرار میگیرد. باید از تمامی مزایای دنیای جدید استفاده کرده و حتی از مرزهای دانش فراتر برویم، اما در عین حال، نگرش و کارهایمان در قالب جهانبینی توحیدی، اخلاق و همچنین حاکمیت خداوند باشد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: امروز دعوای دشمنان با جمهوری اسلامی ایران بر سر بمب اتم و موشک بالستیک نیست؛ دشمنان از نگاه الهی و توحیدی ما عذاب میکشند. در چنین شرایطی یک بخش از ذهن ما باید معطوف به اخلاق باشد و بخش دیگر به عمل.
به گفته کلانتری؛ در فضای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی باید به سمت ایجاد موج جبههای حرکت کرد، یعنی جمعی از متخصصان دور هم جمع شوند و کار جهادی انجام دهند.
وی با بیان اینکه در آستانه ماه مبارک رمضان قرار داریم و باید بهترین برنامهها در واحدهای دانشگاهی سراسر کشور برگزار شود، گفت: در این ماه خجسته، مساجد دانشگاه آزاد اسلامی در شهرهای مختلف به مجلس اصلی انس با قرآن و اهل بیت (ع) تبدیل می شود.
باید برای ارتقای سطح معرفتی دانشجویان وقت گذاشت
حجت الاسلام دکتر عبدالحسین خسروپناه رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی حکمت و فلسفه ایران ضمن تبریک هفته بزرگداشت معلم، بر استفاده حداکثری از ظرفیت نخبگان علمی و فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی برای پیشبرد اهداف فرهنگی و معنوی تاکید کرد و گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودهاند کارهای فرهنگی باید با نگاه جهادی باشد، یعنی برنامهها نباید محدود به اجرای آییننامهها باشد.
وی با بیان اینکه امروز در سطح جامعه و از جمله دانشگاه با تنوع فرهنگی رو به رو هستیم، خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی لازم است مدل فرهنگی مطلوب تعریف و آن را به شیوه صحیح عملیاتی کنیم.
دبیر هیات حمایت از کرسیهای نظریه پردازی شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه رشد علمی لازمه پیشرفت دانشگاه است، اظهار داشت: باید برای دانشجو و ارتقای سطح معرفتی آنها وقت بگذارید و همزمان به منظور ارتقای سطح علمی خود تلاش کنید تا محیط علمی دانشگاه، پویا، فعال و روزآمد باشد.
در ادامه این نشست، دکتر رضا نصیری مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: فعال کردن شبکه های فرهنگی در دانشگاه، تلاش برای اشاعه شعائر دینی در محیط دانشگاه، آموزش های متمرکز معرفتی در سطح ملی و استانی، امیدآفرینی و مقابله با القای یاس و ناامیدی، میدان دادن به جوانان متعهد و انقلابی، توانمندسازی و دانش افزایی مدیران و فعالان فرهنگی، سند راهبردی فرهنگی دانشگاه، برنامه ریزی برای ایجاد قطب های فرهنگی دانشگاه در مناطق مختلف کشور و تشکل های قانونی دانشگاه به ویژه بسیج استادان و بسیج دانشجویی، تقویت و استحکام روابط با نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، از جمله مهمترین موضوع هایی بود که در این نشست 2 روزه درباره آنها گفت و گو و تصمیم گیری شد.
در پایان این نشست، سایر مدیران حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با معاونان فرهنگی و دانشجویی مرکز استان ها و واحدهای جامع این دانشگاه به گفت و گو و تبادل نظر پرداختند.
همچنین مقرر شد برنامه ها و راهبردهای مورد نظر به صورت بخشنامه به تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شود.
انتهای پیام/