مطالبات استادان واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی از دکتر رهبر چه بود؟
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مراسم گرامیداشت روز معلم صبح امروز در سالن همایش دکتر طبیبی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد. دکتر سید جلالالدین طبیبی به عنوان نماینده کانون اعضای هیات علمی واحد علوم و تحقیقات در این مراسم گفت: تمامی معلمان در دورانهای مختلف به تحول اندیشه و رفتار انسانها پرداختهاند و موجب توسعه جوامع مختلف بودهاند به همین دلیل همواره نوعی احترام به مقام معلم وجود داشته است. در روزگار ما هم دانشگاه و دانشگاهی منشاء تحولات علمی است. انتظار داریم که دانشگاه پویاتر به مسائل جامعه بپردازد و برای زدودن مشکلات از هیچ تلاشی فروگذار نباشد.
طبیبی ادامه داد: مردم همواره به ما به عنوان الگو مینگرند ما باید بتوانیم حالات ناشایست احتمالی و همچنین مشکلاتمان را برطرف کنیم تا بتوانیم الگو باشیم. همچنین در کنار کسب درجات علمی بالا و تخصصهای علمی از هیچ کوششی برای توسعه ملی نباید فروگذار کنیم.
در ادامه دکتر مستانه حاجیپور نماینده بسیج اساتید در این همایش گفت: اساتید رهبران نسل آینده کشور هستند و نسل جوان را پرورش میدهند. اهمیت مقام معلم بر هیچ کس پوشیده نیست باید فضایی فراهم شود که بهترین افراد جذب شوند. مسئولیت پرورش دانشجو در ابعاد مختلف بر عهده استاد است و ما باید برای نشان دادن راه به اساتید جوان تلاش کنیم.
حاجیپور گفت: برای اینکه اساتید بتوانند از عهده پرورش دانشجویان برآیند باید به خودشناسی و خودسازی بپردازند، در این جهت دانشگاه نهادهای مختلف از جمله بسیج اساتید را شکل داده است حضور اساتید در این حلقهها میتواند بسیار اثرگذار باشد.
همچنین در ادامه دکتر بابک بهشتی نماینده هیات مذهبی اساتید گفت: اساتید توانستهاند رنکینگ واحد علوم و تحقیقات را تا میزان قابل توجهی رشد دهند تا حدی که این دانشگاه در رتبه دوم تولید علم در کشور قرار دارد. توجه به مساله معیشت برای اساتید بسیار مهم است آنها توقع دارند که همتراز با دانشگاههای دولتی حقوق دریافت کنند. تعدادی از اساتید نگران دوران بازنشستگی هستند چرا که شنیده شده حقوق دوران بازنشستگی از حقوق کنونی کمتر است در این زمینه نیز اساتید آثار خواستار همتراز شدن حقوق اساتید دانشگاه آزاد با سایر دانشگاهها هستند.
بهشتی ادامه داد: همچنین اساتید خواهان اختصاص فضای مناسب برای انجام فعالیتهای علمی و پژوهشی و اختصاص گرند پژوهشی هستند. در ادامه ندا طباطبایی نماینده گروه اساتید هم گفت: اساتید گروه معارف با آموزش و پرورش به طور همزمان مواجهاند و همان قدر که باید به آموزش بپردازند باید در ارتقاء اخلاق و پرورش دانشجویان نیز گام بردارند. علم و دانش زمانی معنای واقعی خود را به دست میآورد که بتواند به سمت رشد پرورش پیش رود.
در پایان دکتر جواد رزمی نماینده کانون علمی فرهنگی اساتید نیز خواستار استفاده از تمام پتانسیلها برای تربیت دانشجویان امیدوار به آینده شد.
انتهای پیام/