هکرها حتی به قلبها هم نفوذ میکنند
به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از ScienceMag، هکرها از زمان پیدایش اینترنت پایشان به شبکههای کامپیوتری، فضای اینترنت و ابزارهای ارتباطی باز شد. در واقع، هر جا که فناوریها قصد پا گرفتن داشتند تا توسعه یابند، هکرها سر و کلهشان پیدا شد تا روشهای نفوذ به آن را یاد بگیرند.
متخصصان امنیت اینترنت خیلی وقت پیشها هشدار دادند که هکرها نه تنها میتوانند به دادهها و اطلاعات درون ابزارها دسترسی پیدا کنند، بلکه میتوانند از راه دور نیز آن را تحت کنترل خود درآورند.
حتی در سال 2007، متخصص قلب و عروق دیک چنی، معاون جورج بوش، رئیس جمهور سابق آمریکا از ترس اینکه مبادا هکرها به قلب وی نفوذ کنند، قابلیت بیسیم ضربانساز وی را از کار انداخت و گفت: «به نظر من ایده بدی است که معاون رئیس جمهور ابزاری داشته باشد که یک نفر بتواند از اتاق بغلی هتل آن را هک کند و از کار بیندازد».
ابزارهای پزشکی همچون پمپهای انسولین، مانیتورهای کنترل مداوم قند و ضربانسازها یا الکتروشوک (قلبی) روز به روز کوچکتر میشوند و به سمت فناوریهای پوشیدنی میروند. این ابزارها اغلب با کنترلر دستی از طریق بلوتوث به ابزارهای دیگر یا اینترنت وصل میشوند.
گاهی نیز این کنترلر یا خود دستگاه به صورت خودکار به اینترنت وایفای وصل میشود تا اطلاعات مربوط به کاربر خود را به مراکز پزشکی و مراقبتی ارسال کند. همین مسائل موجب شده که متخصصان امنیت ابزارهای الکترونیکی ایده وارد کردن پینکد را بدهند تا کاربر بتواند اطلاعات را قبل از ارسال کنترل کند.
متاسفانه ابزارهای پزشکی برخلاف گوشیهای هوشمند و کامپیوترها به طور مداوم از نظر امنیتی به روز نمیشوند زیرا هر گونه تغییری در نرمافزار این ابزارها نیاز مجدد به کسب مجوز از اداره غذا و داروی آمریکا دارد و این سازمان نیز بیشتر روی ایمن بودن کاربران از نظر جسمی و همچنین کاربری راحتی ابزار متمرکز هستند و به حملات سایبری فکر در اولویتهای بعدی فکر میکنند.
با این حال متخصصان به پزشکان هشدار میدهند که قطعات پزشکی که در بدن بیماران خود به کار میبرند، امکان هک شدن دارند و هکرها با نفوذ به این ابزارها به راحتی میتوانند اطلاعات شخصی آنها را سرقت کرده و حتی آنها را از راه دور کنترل کنند.
مترجم: نسترن صائبی
انتهای پیام/