دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مازیار میری اعلام کرد:

تقاضا برای حضور در «دارالفنون» چند برابر شده است/ ایجاد شبکه ارتباط جهانی

مدیر «دارالفنون» استقبال از برنامه های این بخش از جشنواره جهانی فیلم فجر در چند روز اخیر را مثبت ارزیابی کرد.
کد خبر : 274212

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری آنا از ستاد خبری سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر، مازیار میری؛ مدیر «دارالفنون» سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر با اشاره به اینکه این بخش امسال بسیار شناخته شد‌ه‌تر از دوره های قبل فعالیت خودش را آغاز کرد، گفت: در اولین دوره تنها با هنرجویانی از 15 کشور فعالیت خودمان را شروع کردیم و امسال از 50 کشور از آفریقا، اروپا، آمریکای جنوبی، کشورهای منطقه و عربی، ژاپن، چین، اندونزی و... تقاضای حضور در بخش «دارالفنون» داشتیم.


وی این میزان استقبال را از نتایج برگزاری موفق دوره های قبل دانست و ادامه داد: هنرجویانی که سال های قبل در این دوره ها آموزش دیدند زمانی که به کشورهای خود بازگشتند با دیدگاهی روشن تر سفیران خوبی برای کشور ما شدند و همچنین تبلیغ جشنواره جهانی فیلم فجر را نیز کردند.


مدیر «دارالفنون» همچنین با اعلام اینکه در انتخاب هنرجویان سختگیری های بیشتری نسبت به سال قبل وجود داشته است، گفت: با توجه به میزان درخواست ها تصمیم بر این شد افرادی انتخاب شوند که نسبت به سینما شناخت بیشتری دارند همچنین در این دوره از استادان تخصصی تر و بنام تری برای برگزاری کارگاه ها دعوت شد.


وی رصد کردن هنرجویان دوره‌های مختلف و حفظ ارتباط اعضای «دارالفنون» با یکدیگر را از دیگر برنامه های طولانی مدت این بخش برشمرد.


میری درباره دیگر نتایج برپایی این بخش گفت: به نظر من جدای از همه آموزش های تخصصی، مهمترین نتیجهای که جمع شدن هنرجویان در بخش «دارالفنون» می تواند به همراه داشته باشد آموزش این اصل به آنهاست که سینما یک کارگروهی است چنانچه بسیاری از اعضای «دارالفنون» چه کسانی که ایرانی هستند و چه افرادی که از کشورهای دیگر به ایران می‌آیند، همچنان ارتباطشان را با یکدیگر حفظ می‌کنند.


میری درباره دورنمای برگزاری بخش «دارالفنون» عنوان کرد: برای ما مهم است که ببینم افرادی که در این دوره شرکت کرده اند، بعد از پایان دوره ها دو قدم بالاتر از جایی ایستاده اند که قبلا بوده اند.


مدیر «دارالفنون» سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر در پایان تاکید کرد: تمام این هنرجویان سفیران ایران در دنیا خواهند شد و مطمئن هستیم زمانی که به کشورهای خود بازمی‌گردند می توانند چهره واقعی‌تری از ایران و ایرانی را به مردمانشان نشان دهند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب