جزئیات پرداخت ارز به دانشجویان ایرانی خارج از کشور
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر مجتبی صدیقی در برنامه بخش خبری ساعت ۲۰ شبکه چهار سیما درباره آخرین روند توزیع ارز دانشجویی اظهار کرد: بخشنامه بانک مرکزی، در شرایط فعلی همان بخشنامهای است که ما در طی سال گذشته براساس آن اقدام میکردیم.
وی افزود: در حقیقت به دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری که با هزینه شخصی خودشان در خارج از کشور تحصیل میکنند مبلغی پرداخت میشود که این مبلغ ماهانه ۱۰۰۰ دلار به ازای دانشجو، ۵۰۰ دلار به ازای هر یک از اعضای همراه دانشجو، است.
به گفته صدیقی شهریه دانشگاهی سالانه معادل ۱۵۰۰۰ دلار پرداخت میشود و اخیرا امکاناتی، برای کسانی قبلا از این ارز استفاده نمیکردند و هم اکنون مایل هستند که استفاده کنند، پیش بینی شده است.
رئیس سازمان امور دانشجویان تصریح کرد: تسهیلات لازم پیش بینی شده است و بدون حضور دانشجو یا متقاضی یا خانواده وی، میتوانند مدارک را در روی سایت نشا بارگزاری کنند.
صدیقی درباره مدارکی که دانشجویان باید ارائه کنند گفت: گواهی اشتغال به تحصیل در دانشگاه معتبر، ویزا و قسمتهای ورود و خروج گذرنامه مدارکی است که باید برروی سایت بارگزاری کنند و همزمان مدرک گواهی اشتغال به تحصیل را روی سایت «تاک» وزارت امور خارجه را قرار دهند، تا نمایندگی جمهوری اسلامی آن را به صورت آنلاین تایید کند.
وی ادامه داد: خوشبختانه وزارت امور خارجه و سازمان امور دانشجویان و بانک به این سایت دسترسی دارند، هیچ نوع کاغذی رد و بدل نمیشود و نیاز به تایید حضوری در ایران و یا در وزارت امور خارجه ندارد مستقیما براساس تاییدی که ما برروی گواهی اشتغال انجام میدهیم، به تدریج و به نوبت بانکهای عامل پرداخت را انجام میدهند.
معاون وزیر علوم اظهار کرد: دانشجو مجاز است که در ابتدا، شعبه بانک را خود مشخص کند که شعبه، یا بانک سامان است یا بانک تجارت، دانشجو در هر محلی که در کل ایران مایل است ارز را از یکی از این شعب دریافت کند، آن شعبه را مشخص میکند؛ زمانی که سازمان، کد تایید را به دانشجو اعلام میکند، خانواده دانشجو میتوانند به همان شعبه مراجعه کرده و با پرداخت مبلغ ریالی، ارز را دریافت و به دانشجو ارسال کنند.
صدیقی در پایان گفت: از نظر ظرفیت نیز هر دو هفته یکبار، یک هزار تقاضای دانشجویان را تایید و به بانک اعلام میکنیم و هماهنگ کردهایم این ظرفیت را افزایش دهیم تا سریعتر به تقاضاهایی که وجود دارد پاسخ دهیم.
انتهای پیام/