دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 اسفند 1396 - 13:00

تأمین کتابخانه یادمان‌های دفاع مقدس توسط آثار مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس

مدیر اطلاع‌رسانی مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس از تأمین کتابخانه یادمان‌های فکه، شرهانی و فتح‌المبین، توسط آثار این مرکز خبر داد.
کد خبر : 267191

به گزارش حوزه دفاعی و امنیتی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، میثم اکبرزاده مدیر اطلاع‌رسانی مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس از تأمین کتابخانه یادمان‌های فکه، شرهانی و فتح‌المبین، توسط آثار این مرکز خبر داد و گفت: مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس مسئول کمیته تأمین محتوای روایت ستاد مرکزی راهیان نور است و به همین دلیل طبق مسئولیتی که بر عهده دارد از سال 93 تاکنون در دو سال پیاپی شش یادمان را پوشش داده است.


وی ادامه داد: امسال نیز کتابخانه‌های یادمان‌های فکه، شرهانی و فتح‌المبین توسط کتاب‌های مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس تأمین خواهد شد. همچنین سه سری کتاب از آثار انتشارات مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس که هر سری بالغ‌بر 100 عنوان می‌باشد، تحویل کمیته راهیان نور شد.


اکبرزاده با تأکید بر اینکه این 100 عنوان کتاب حوزه‌های مختلفی را پوشش می‌دهند و متنوع می‌باشند، بیان کرد: این کتاب‌ها شامل سیره شهدا، روزشمار، اطلس، ترجمه و کتاب‌های پژوهشی و عملیات محور هستند. در میان این عناوین برخی از کتاب‌ها به‌تازگی منتشرشده و برخی دیگر، جزو کتاب‌های تقدیر شده و برگزیده در مسابقات و جشنواره‌های مختلف هستند.


مدیر اطلاع‌رسانی مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در ادامه با اشاره به انتشار «ویژه‌نامه نگین» برای راهیان نور، اظهار کرد: ویژه‌نامه فصلنامه تخصصی نگین هرسال منتشر می‌شود و با تائید سردار ادیبی دبیر ستاد راهیان نور کل کشور، فقط در میان راویان توزیع خواهد شد.


وی به محتوای این ویژه‌نامه‌ها اشاره کرد و گفت: در سال اول ویژه‌نامه نگین شماره 53 با رویکرد نقد صریح منتشر و توزیع شد. در سال دوم ویژه‌نامه نگین شماره 56 نیز با تخصصی‌تر شدن نقدها منتشر شد و امسال این ویژه‌نامه با شماره 59 با رویکرد نقدهای ایجابی منتشر خواهد شد و در میان راویان توزیع می‌شود.


پنجاه و هشتمین شماره از «نگین ایران: فصلنامه تخصصی مطالعات دفاع مقدس»، ویژه دوره‌های انتقال تجارب فرماندهان دفاع مقدس است که از سوی مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس منتشر شد.یادداشت ویژه(میراث معنوی دفاع مقدس نوشته سردار علی‌محمد نائینی)،مقالات(جنگ ایران و عراق؛ درک‌ها و رویکردها (امیر دریابان علی شمخانی)، لشکر 19 فجر در عملیات کربلای 4 و 5 (سردار سرتیپ محمد نبی رودکی و تیم همراه)، لشکر 33 المهدی (عج) در عملیات کربلای 4 (سردار سرتیپ محمدجعفر اسدی و تیم همراه), لشکر 10 سیدالشهدا (ع) در عملیات کربلای 5 (سردار سرتیپ علی فضلی)، لشکر 27 محمد رسول‌الله (ص) در عملیات کربلای 5 (سردار سرتیپ محمد کوثری و تیم همراه)، تشریح کلیات عملیات والفجر 8(سردار سرلشکر سید رحیم صفوی), لشکر ویژه 25 کربلا در والفجر 8 (سردار سرتیپ مرتضی قربانی و تیم همراه), لشکر 31 عاشورا در عملیات والفجر 8 (سردار سرتیپ امین شریعتی و تیم همراه)، تیپ 10 سیدالشهدا (ع) در تک پشتیبانی عملیات والفجر 8(سردار سرتیپ علی فضلی)، نقش مهندسی و پشتیبانی جهاد سازندگی در دفاع مقدس (مهندس ید‌الله شمایلی)، نقش مهندسی سپاه در عملیات والفجر 8 (مهندس محمدرضا عطار زاده), نقش توپخانه سپاه در دو عملیات بزرگ والفجر 8 و کربلای 5 (سردار سرتیپ یعقوب زهدی)، نیروی دریایی سپاه در عملیات والفجر 8 (سردار فتح‌الله محمدی و تیم همراه)، درآمدی بر برگزاری دوره‌های انتقال تجارب فرماندهان دفاع مقدس از بخش های این فصلنامه است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب