مقاله دانشجوی واحد علوم و تحقیقات در کنفرانس بینالمللی اقیانوسشناسی خلیج فارس برتر شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، جزیره سیری در جنوب شرقی خلیج فارس در استان هرمزگان واقع شده است. این جزیره مرجانی نقشی مهم در استخراج نفت دارد.
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته فیزیک دریا دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست واحد علوم و تحقیقات در رابطه با این مقاله، گفت: «به واسطه استخراج نفت، وجود آلودگیهای نفتی جزیره سیری محسوس است. در این تحقیق خصوصیات جزرومد که مهمترین عامل افزایش تراز آب و تغییرات سرعت جریان در اطراف جزیره سیری واقع در خلیج فارس است با استفاده از مدل عددی مایک ۲۱ مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفتهاند.
علیاکبر جلالوند ادامه داد: «برای بررسی اثر این عوامل ابتدا مدل هیدرودینامیک بزرگمقیاس از دریای عمان تا خلیج فارس با استفاده از نرمافزار مایک ۲۱ شبیهسازی شده و پس از صحتسنجی شرایط مرزی مدل هیدرودینامیکی محلی استخراج شد و در نهایت تحلیل جزر و مدی بر روی نتایج شبیهسازی محلی جزیره سیری در مدت سه ماه انجام و با مدل جهانی OTPS مورد مقایسه قرار گرفت.»
جلالوند افزود: «در نتایج این پژوهش، وجود چرخابههای دائمی در اطراف جزیره تأیید میشود. حداکثر تراز آب در بخشهای شرقی جزیره اتفاق میافتد و مقدارش به ۸/۰ متر میرسد.»
مقاله «بررسی جریانهای جزر و مدی با استفاده از مدل مایک ۲۱ در اطراف جزیره سیری» از سوی علی اکبر جلالوند و با راهنمایی دکتر مجتبی عظام و مشاوه دکتر عباسعلی علی اکبری بیدختی تالیف شده است.
دانشیار گروه زیستشناسی واحد علوم و تحقیقات، عضو هیات مدیره انجمن جلبکشناسی ایران شد
مجوز راهاندازی انجمن جلبک شناسی با تایید دبیر کمیسیون انجمنهای علمی ایران در نیمه سال 96 صادر شد.
دکتر طاهر نژادستاری عضو هیات علمی واحد علوم تحقیقات و دکتر شادمان شکروی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی گرگان تنها اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد هستند که در هیات موسس این انجمن حضور دارند.
اعضای موسس این انجمن را علاوه بر این دو عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، اعضای هیات علمی دانشگاههایی نظیر تربیت مدرس، تهران، شهیدبهشتی، اصفهان و گیلان و موسسه تحقیقات بیوتکنولوژی تشکیل میدهند.
انتهای پیام/