دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
توسط محققان آلمانی و بلژیکی صورت گرفت؛

ساخت نرم‌افزار برای شناخت پیام‌هایی بامحتوای نفرت‌پراکنی درتوییتر

محققان دانشگاه هیلدس‌هایم آلمان و دانشگاه آنتورپ بلژیک، روی نرم‌افزاری کار می‌کنند که برای شناخت وتغییر خودکار پیام‌های بامحتوای نفرت‌پراکنی درشبکه توییتر کاربرد دارد.
کد خبر : 265115

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، دانشگاه هیلدس‌هایم آلمان اعلام کرد که این برنامه که توسط تام دِ. اسمدت، تکنولوژیست زبان از دانشگاه آنتورپ و سیلویا یاکی، زبان‌شناس رسانه‌ای از دانشگاه هیلدس‌هایم ساخته شده است، می‌تواند به طور خودکار کلمات و عبارت‌هایی که در توییتر آلمانی زبان با محتوای نفرات‌پراکنی منتشر می‌شوند، تشخیص ‌دهد.


الگوریتم این دو زبان‌شناس نشان می‌دهد که نظرات با محتوای نفرت‌پراکنی در زبان آلمانی، اغلب علیه پناهندگان از آفریقا، مسلمانان، یهودیان، افراد بی‌خانمان، بزهکاران، افرادی که مرتکب جنایت شده‌اند و طرفداران افراطی گروه‌ها منتشر می‌شوند. نمونه‌ای از این نظرات، شامل دعوت به خشونت مانند مشت‌زدن، تیراندازی، حمله، تعرض، توهین و استفاده از عبارت‌های زشت و ناسزا علیه افراد است.


اسمدت در این باره گفت: «نرم‌افزار به طور خودکار می‌تواند، نظرات با محتوای نفرت‌پراکنی را پیدا کند و همچنین قادر خواهد بود که شرایط را با تغییر عبارات خشونت‌آمیز و محتوای نفرت‌پراکنی، کنترل کند.» در واقع به گفته او این برنامه می‌تواند با سرعت، نظرات با محتوای نفرت‌پراکنی را تغییر دهد. اسمدت افزود: «ما برنامه را پیش از این آزمایش کرده‌ایم و در ۸۰ درصد مواقع درست عمل کرده است.»


بر اساس این گزارش که رایزنی فرهنگی ایران در آلمان آن را تهیه کرده و برای انتشار در اختیار مهر قرار داده است، پیش‌بینی می‌شود که این دو محقق که در حال حاضر بر روی انتشار نتایج تحقیقاتشان کار می‌کنند، بتوانند در شرایط خوبی با مقامات آلمانی همکاری کنند. با این حال، هنوز در اتحادیه اروپا، تعریف دقیق و مشخصی از آنچه به عنوان انتشار پیام‌های خشونت‌آمیز و نظرات با محتوای نفرت‌پراکنی شناخته می‌شود، وجود ندارد. اسمدت در حال حاضر بر روی توسعه برنامه‌ای کار می‌کند که برای شناسایی پیام‌هایی با محتوای جهادی در اینترنت کاربرد دارد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب