رویکرد جدید سازمان بسیج اساتید جامعه دانشگاهی را دلگرم میکند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از سازمان بسیج اساتید کشور، در این نشست که با حضور رییس و معاونین سازمان بسیج اساتید کشور و حجتالاسلام و المسلمین محمدیان رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجت الاسلام رستمی معاون فرهنگی، سیاسی نهاد و دکتر شیر اوژن قائم مقام معاونت فرهنگی سیاسی نهاد رهبری در دانشگاهها برگزار شد.
در این جلسه دکتر مجتبی زارعی ضمن خیرمقدم به میهمانان، برنامه ها و رویکرد جدید سازمان بسیج اساتید کشور را تشریح کرد.
وی با یادآوری شرایط حساسی که نظام جمهوری اسلامی در آن قرار دارد، بر استفاده حداکثری از ظرفیت استادان متعهد و وطنخواه در دانشگاهها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور برای حل معضلات و مسائل کشور تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی در مرحله تمدنی قرار گرفته و بسیج اساتید نیز باید متدولوژی خود را از نگاه اجمالی دهه قبل به رویکرد شبکهای و تفصیلی در علم و فناوری و سرمایههای انسانی معطوف کند.
در ادامه، طرح اعتلای بسیج اساتید کشور که دارای دو مؤلفه اصلی اثربخشی و حل المسائلی است، توسط دکتر ابن الدین جانشین سازمان ارائه شد.
تلاش برای ایجاد روحیه یأس در بین نخبگان؛ مهمترین نقشه دشمن در حوزه علم و فرهنگ
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین محمدیان با ابراز خرسندی از نقشه راه و سازمان کار جدید سازمان بسیج اساتید کشور گفت: مدتها بود منتظر این حرکت از سوی جامعه استادان بسیجی کشور بودیم، زیرا این رویکرد ضمن آثار گستردهای که دارد، به تقویت هویت استادان متعهد کشور کمک بسیاری خواهد کرد.
در همین راستا مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها افزود: تلاش برای ایجاد روحیه یأس و بیتحرکی در میان برخی نخبگان از مهمترین نقشههای دشمن در حوزه علم و فرهنگ و فناوری است. سازمان بسیج اساتید کشور باید ضمن بهرهگیری از ظرفیتهای خود در وزارت علوم و دانشگاهها، از جذب و بکارگیری استادان دلسوز به خصوص استادان جوان و پرداختن به مسائل راهبردی و مهم کشور غفلت نکند. همچنین تلاش شود کارهای مهم ملی برزمین مانده در اندیشکدههای راهبردی بسیج اساتید مورد مطالعه راهبردی قرار گیرد و برای آنها به ارائه راه حل مبادرت شود.
وی در پایان تصریح کرد: معضل نگاه به خارج، اشرافیت زدگی، پیامدهای حاشیه نشینی و توجه به محرومین و اهمیت فضای رو به تحول در حوزه مجازی و شبکههای نوظهور اجتماعی، تحقق سند اسلامی شدن دانشگاهها و کرختی و لختی دیوان سالاری در صدر توجهات پژوهشهای کاربردی استادان دلسوز در اندیشکدههای راهبردی باشد.
انتهای پیام/