حمایت عربستان از «هولوکاست»
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، «محمد العیسی» دبیرکل مرکز موسوم به «انجمن جهان اسلام» که در عربستان مستقر است در بیانیهای خطاب به «سارا بلومفیلد» مدیر موزه یادبود هولوکاست، از موضع رژیم صهیونیستی در این ارتباط حمایت کرد.
العیسی گفت: «باعث افتخار است که در مراسم روز بینالمللی یادبود هولوکاست، این نامه را برای شما مینویسیم و سالگرد آزادی کمپ مرگ آشوویتیس را جشن میگیرم».
دبیر کل انجمن جهان اسلام، مجموعهای که بر مصوبه کنفرانس اسلامی در «می» سال 1962 در مکه مکرمه برگزار شد، تأسیس شده است، افزود: «من به دوستم "رابرت ساتلاف" مدیر اجرایی موسسه سیاست خاور نزدیک واشنگتن، درباره همدردی زیاد خود با قربانیان هولوکاست، گفتهام».
این مقام سعودی در خصوص هولوکاست گفت: «هولوکاست، حادثهای بود که بشریت را اساساً تکان داد و حادثهای را خلق کرد که هیچ انسان صلح دوست منصفی نمیتواند وحشت ناشی از این حادثه را نادیده بگیرد».
به گزارش «موسسه واشنگتن برای خاور نزدیک»، العیسی ادامه داد: «اسلام حقیقی مخالف این جنایات (نازیها) است و برای این جنایات بالاترین سطح مجازات کیفری را در نظر گرفته است و آن را معادل بدترین جنایات انسانی قرار میداند».
العیسی ادامه داد که این سوال مطرح شود که چه کسی با عقل سلیم از میزان اهمیت این جنایت ظالمانه میکاهد و گفت: «ما هرگونه انکار هولوکاست یا کوچک شمردن تأثیر آن را جرم تحریف تاریخ و توهین به شأن آن بیگناهانی میدانیم که نابود شدهاند. این توهینی به همه ما است زیرا ما یک روح مشترک بشریت و پیوندهای روحانی مشترک با یکدیگر داریم».
وی تصریح کرد: «اسلام در طول قرنهای متمادی، با تمامی مذاهب همزیستی داشته است و به شأن پیروان خود احترام گذاشته است. ما همچنین میدانیم که شعارهای سیاسی در تمام مذاهب در طول تاریخ وجود داشته که از دین برای تحقق اهداف و آرزوها مورد سوءاستفاده قرار میگیرد با این وجود مذاهب هیچ ارتباطی به این دسیسهها ندارد».
این مقام سعودی تصریح کرد: «ما مسلمانان شاهد هستیم که تعداد زیادی تروریستها تلاش میکنند که متون مذهبی را تحریف کنند و حقایق تاریخی خود را طور دیگری جلوه میدهند».وی در پایان گفت: «دین خدا به عنوان رحمت برای بشریت آورده شده است و برای رنج آنها دلیلی جنگها و فاجعه نمایان نشده است».
این صریحترین موضع حمایتی یک مقام سعودی در حمایت از «هولوکاست» است که معمولا هرگونه اعتراض به آن یا زیرسوال بردن یا حتی تحقیق درباره آن در غرب به نوعی ممنوع است.
انتهای پیام/