تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت برای سراهای دانشجویی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر مجتبی صدیقی، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان نیز با اشاره به هم افزایی مناسب این سازمان با صندوق رفاه دانشجویان از ابتدای دولت یازدهم تاکنون گفت: هدف ما در سازمان امور دانشجویان این است که هیچ دانشجویی در کشور به خاطر مشکلات مالی از تحصیل باز نماند و در این راستا با حمایت صندوق، به دانشجویان نیازمند در بخش تغذیه و اسکان مساعدتهای لازم صورت میگیرد و در بخش پرداخت شهریه نیز تا حد امکان کمک میشود.
وی با تاکید بر ضرورت انجام مدیریت یکپارچه خدمات دانشجویی در دانشگاههای کشور گفت: صندوق رفاه دانشجویان به هر میزان که بتواند از مسیر صحیح و قانونی، منبع مالی خلق کند و مشکل حتی یک دانشجو را هم حل کند، مایه مباهات و خیز و برکت است.
ذوالفقار یزدانمهر، رئیس صندوق رفاه دانشجویان نیز، با ارائه گزارش عملکردی از فعالیتهای مختلف این صندوق در ۴ سال گذشته گفت: صندوق رفاه دانشجویان از ابتدای امسال با همافزایی منابع مالی نسبت به ظرفیتسازی مبلغ ۴۴۰ میلیارد تومان برای یک دوره چهارساله به منظور حمایت از دانشجویان دوره دکتری روزانه اقدام کرده است.
وی افزود: از ابتدای امسال تا کنون با تخصیص مبلغ ۱۶۶ میلیار تومان، تا امروز مبلغ ۱۴۰ میلیارد تومان وام ویژه و ضروری به دانشجویان دکتری پرداخت شده که نسبت به سال گذشته رشد ۱۸۶ درصدی داشته است.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: به دانشجویان واجد شرایط و متقاضی وام ضروری دوره دکتری، مبلغ سه میلیون تومان پرداخت میشود که تا کنون ۲۷ میلیارد تومان در سال جاری پرداخت شده و هم اکنون نیز این سامانه برای ثبتنام دانشجویان باز است.
یزدان مهر افزود: این صندوق توانسته است با همافزایی منابع بانکی بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت برای احداث، خرید و تکمیل سراهای دانشجویی جدید در برنامه ششم توسعه کشور پیش بینی کند تا در اختیار دانشگاه های متقاضی کشور قرار گیرد که بر این اساس عملیات ساخت ۲۰۰ سرای دانشجویی آغاز می شود تا کمبود ساخت سراهای دانشجویی در دانشگاه های کشور جبران شود.
وی همچنین از حمایت ویژه این صندوق از ایده های دانشجویی، کارگاههای مهارت محور و شرکتهای دانشبنیان خبر داد و گفت: صندوق رفاه دانشجویان با هدف ایجاد اشتغال، تجاریسازی طرحها و ایدههای دانشجویی و توسعه کارآفرینی در سال ۹۶، تخصیص مناسبی جهت حمایت از دانشجویان کارآفرین، کارگاه های مهارت محورو شرکت های دانشبنیان اختصاص داده که از طریق کمک مالی مستقیم، پرداخت تسهیلات با حداقل سود و کارمزدو مشارکت مالی از سوی صندوق امکانپذیر است و آئیننامه اجرایی این طرح به زودی به دانشگاهها ابلاغ می شود.
در این بازدید غلامی از بخشهای مختلف صندوق رفاه دانشجویان از جمله اداره تسهیلات، اداره راهبردی خوابگاه های دانشجویی، پرداخت وام های دانشجویی، مدیریت سرمایه گذاری و مشارکت ها، آمار و فناوری اطلاعات، کنترل و تخصیص اعتبارخدمات رفاهی دانشجویان و غیره بازدید کرد و از نزدیک در جریان انجام امور مرتبط با ارائه خدمات رفاهی به دانشجویان کشور قرار گرفت.
انتهای پیام/