رکوردزنی فروش سرانه سرمایهگذاری ها در سال ۹۳
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، داوران هشتمین جشنواره ملی بهرهوری با ارزیابی ۸۴ شرکت فعال در گروه سرمایهگذاری، میانگین فروش سرانه این شرکتها را به عنوان یکی از شاخصهای سودآوری مورد بررسی قرار دادهاند. طبق این ارزیابی فروش سرانه این شرکتها در شش سال ۸۹ تا ۹۴ با روند صعودی همراه بوده و در سال پایانی این بررسی افت کرده است.
فروش سرانه نشان دهنده میزان فروش به ازای هر یک از شاغلین سازمان است و افزایش آن میتواند نشان دهنده اتخاذ سیاستهای مناسب درفروش ویا ناشی ازکاهش تعداد شاغلین باشد.
رکورد زنی فروش سرانه در سال ۹۳
میانگین فروش سرانه ۸۴ شرکت گروه سرمایهگذاری در فاصله سال های ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۴ نشان می دهد که پس از یک روند صعودی مستمر تا سال ۱۳۹۳ در سال ۱۳۹۴ این شاخص افت کرده است.
در حالی که فروش سرانه این شرکتها در سال ۱۳۸۹ برابر با ۲۷ میلیارد و ۶۰۲ میلیون ریال بوده این شاخص در سال ۱۳۹۰ به ۴۰ میلیارد و ۲۷۸ میلیون ریال رسیده است. در سال ۱۳۹۱ نیز با رشد حدود ۱۲ میلیارد ریالی فروش سرانه این گروه به ۵۲ میلیارد و ۳۳۷ میلیون ریال رسیده است.
اما در سال ۱۳۹۲ با جهشی بیشتر این شاخص برای شرکتهای سرمایه گذاری به ۸۷ میلیارد و ۹۷۹ میلیون ریال افزایش یافته است، رقمی که در سال ۱۳۹۳ به اوج خود در شش سال مورد بررسی یعنی ۹۱ میلیارد و ۹۸۴ میلیون ریال رسیده است. ولی در سال پایانی این ارزیابی میانگین فروش سرانه برای این گروه با افت ۲۴ میلیارد ریالی به ۶۷ میلیارد و ۳۵۵ میلیون ریال کاهش یافته است که با وجود رشد نسبت به سال های ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۱ درمقایسه با سال ۱۳۹۳ کاهش زیادی را تجربه کرده است.
درصد تغییرات فروش سرانه
درصورتی که سال ۱۳۸۹ را به عنوان سال پایه تغییرات فروش سرانه شرکتهای سرمایهگذاری در نظر بگیریم، در سال ۱۳۹۰ با رشد ۱۴۵٫۹ درصدی این شاخص مواجه هستیم. در سال ۱۳۹۱ نیز فروش سرانه این شرکت ها با رشد ۱۸۹٫۶ درصد همراه بوده است رقمی که در سال ۱۳۹۲ به ۳۱۸٫۷ درصد رسیده است. اما در بالاترین میزان تغییر فروش سرانه این شرکتها در سال ۱۳۹۳ و نسبت به سال ۱۳۸۹ معادل ۳۳۳٫۳ درصد افزایش یافته است رقمی که در سال بعد تکرار نشده است و به رشد ۲۴۴ درصدی بسنده کرده است.
انتهای پیام/