دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 دی 1396 - 14:51
بیانیه دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت 9 دی:

ملت ایران بر سر مقدسات خود هیچگونه اغماض و چشم‌پوشی نخواهند داشت

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با صدور بیانیه‌ای، ضمن گرامیداشت یوم الله 9 دی بر لزوم استمرار سرمایه اجتماعی برآمده از این حماسه تاکید کرد.
کد خبر : 246162

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در این بیانیه آمده است: روز نهم دی (روز بصیرت و میثاق با ولایت) را به حق می‌توان یکی از ایام الله و نقاط عطف در تاریخ انقلاب اسلامی دانست. در این روز ملت عاشورایی ایران اسلامی، پس از 6 ماه صبر انقلابی در مقابل فتنه‌گران مدعی تقلب در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران، در مقابل توهین و هتک حرمت عاشورای حسینی (ع) قهر انقلابی خود را نشان دادند و با حضور حماسی خود در راه‌پیمایی میلیونی نهم دی، بساط آشوب‌های خیابانی فتنه‌گران را برچیدند.


در این بیانیه با اشاره به حضور گسترده مردم در انتخابات آورده است: در سال 1388 و بعد از حضور شگفت‌انگیز و غرورآفرین ملت غیور و سرافراز ایران در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران، دشمنان خارجی و عوامل داخلی آنان با آشوب و فتنه‌ای که به بهانه دروغ بزرگ تقلب به راه انداختند؛ هم شیرینی این پیروزی بزرگ را در کام ملت تلخ کردند و هم دشمنان عنود و کینه‌توز ملت ایران را در مسیر تحقق اهداف شوم‌شان طمع انداختند.


در ادامه بیانیه گفته شده است: در فاصله زمانی 22 خرداد تا 9 دی، فتنه‌گران چشم و گوش خود را بر قول سدید و سخن منطقی رهبر معظم انقلاب «مدظله العالی» و سایر بزرگان بستند و صم و بکم و عمی، آلت دست دشمنان انقلاب اسلامی شدند و با اقدامات آشوبگرانه خود، امنیت ملی کشور را به خطر انداختند و اگر نبود نصرت الهی و بصیرت ملت هوشیار ایران اسلامی، امروز کشورمان نیز در آتش جنگ داخلی می‌سوخت.


در پایان این بیانیه آمه است: اما حماسه 9 دی را می‌توان از منظر همبستگی اجتماعی نیز تحلیل و بررسی کرد، در این روز همه اقشار ملت بزرگ ایران با همه تفاوت‌ها و اختلاف سلائق حول محور عشق و ارادت به ساحت مقدس حضرت سیدالشهدا (ع) گرد آمدند و به جهان اعلام کردند که بر سر مقدسات خود هیچگونه اغماض و چشم‌پوشی نخواهند داشت. این سرمایه اجتماعی گرانقدر می‌تواند در سایر ابعاد نیز به کار آید و این وظیفه سنگین بر دوش نخبگان علمی و فرهنگی است که ضمن تبیین ابعاد مختلف این سرمایه گرانقدر، راهکارها و خط مشی‌های استمرار این گوهر ذیقیمت را در سایر ابعاد حیات اجتماعی ملت ایران ترسیم کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب