دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 دی 1396 - 10:33
در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش عنوان شد

کلینیک سلامت مالی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد راه‌اندازی می‌شود

مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد با حضور رئیس واحد، معاونان و جمعی از پژوهشگران، استادان، دانشجویان و کارکنان در این واحد دانشگاهی برگزار شد. همزمان عنوان شد که کلینیک سلامت مالی این دانشگاه نیز بزودی آغاز به کار خواهد کرد.
کد خبر : 245175

به گزارش خبرنگار آنا، رئیس واحد بروجرد در این مراسم درباره کلینیک سلامت مالی زیر نظر حوزه پژوهش این واحد گفت: «در صورتی که صنایع و ادارات شهرستان در اجرای امور خود دچار مشکل و چالش شوند این کلینیک با پتانسیل و بهره مندی از نیروی انسانی ماهر، آموزش دیده و کارآمد شامل استادان و پژوهشگران می تواند عیوب یا بیماری آن صنعت و شرکت را شناسایی کرده و در راستای برطرف نمودن آن آسیب شناسی نموده و نسخه لازم را تجویز کند.»


دکتر داریوش جاوید با تبریک هفته پژوهش به همه استادان و پژوهشگران کشور و گرامیداشت یاد و خاطره سومین سالگرد تدفین دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد افزود: «تمام فرآیندهای پژوهش باید به تولید ثروت ختم شود و این فرآیند فقط در سایه امنیت صورت خواهد گرفت. اگر امنیت نباشد هیچ کدام از این کارها شدنی نیست و این امنیت را مدافعین حرم و شهدای گمنام برای ما تأمین کرده اند و از اینجا درود می فرستم به شهدای گمنامی که آگاهانه جان خود را فدای آرمانهای انقلاب و اسلام کردند و به پاس قدرشناسی مجاهدتهای شهدای عزیز گمنام و درسومین سالگرد تدفین این شهیدان در دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد، ما در روزهای آتی اِلمان ویادمان این شهیدان عزیز را افتتاح خواهیم کرد.»


رئیس واحد بروجرد گفت: «از میان پژوهشگران برتر استان لرستان بسیاری از واحد بروجرد انتخاب شده‌اند که به عنوان یکی از واحدهای بزرگ و مطرح چون نگینی در غرب کشور می درخشد.»


جاوید افزود:« همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند ما باید به دنبال علم نافع باشیم. علم نافع علمی است که علاوه بر حل مشکلات حال حاضر ، به فکر حل مشکلات آینده نیر هست.


وی گفت: «مشکل اساسی چرخه پژوهش درکشور معیوب بودن چرخه پژوهش است که به ثروت منتهی نمی شود. الان در تولید علم در منطقه از لحاظ تولید مقاله ISI رتبه نخست را داریم. اما این مهم بدون تبدیل به ثروت چندان مؤثر نیست. در صورتی که رسالت اصلی دانشگاه تولید ثروت از علم است. که نباید به فراموشی سپرده شود.»



جاوید با توجه به ارتقای علمی دانشگاه آزاد اسلامی با استناد به آمار یک پایگاه علمی گفت: «در پایگاه علمی تامسون رویترز جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی به 128 ارتقاء پیدا کرده است. در حالی که رتبه دانشگاه آزاد در سال 2004 ، 758 بوده است در سال 2017 به 128 ارتقاء یافته است. به دلیل اینکه در سالهای اخیر سرمایه‌گذاری و تمرکز بر پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی بوده است این امر به کارهای پژوهشی و تولید مقاله بیشتری منجر شده است. ولی خلأ تولید ثروت از علم هنوز وجود دارد.»


در این مراسم که در سالن همایش های علامه شهیدی واقع در مجتمع امام خمینی این واحد برگزار شد، پس از قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید، دکتر محمدرضا معظمی گودرزی معاون پژوهش و فناوری واحد بروجرد، گزارشی از عملکرد این حوزه و فعالیت های پژوهشی انجام گرفته در یکسال گذشته و در دست اقدام را تشریح کرد.


وی درباره طرح های پژوهشی انجام شده و در دست اجرا، تجهیز کتابخانه با خرید بیش از یکصد میلیون تومان کتاب با نظر گروه های آموزشی، چاپ و انتشار 7 جلد کتاب و در دست چاپ بودن 9 جلد، برگزاری 17 کارگاه آموزشی و پژوهشی، سخنرانیها و بازدیدهای علمی، کسب مجوز چندین آزمایشگاه همکار استاندارد، عقد چندین قرارداد همکاری با مؤسسات و ارگان های مختلف در راستای درآمدزایی، تولیدات علمی باشگاه پژوهشگران جوان بعنوان یکی از موفقترین باشگاهها در سطح کشور با تولیدات کیفی فراوان، مرکز رشد انرژیهای نو با 5 هسته فناور و سهم واحد بروجرد از تولیدات علمی کشور توضیحاتی ارائه داد.


معاون پژوهش و فناوری واحد بروجرد با انتقاد از جایگاه پژوهش در کشور افزود: «باید مدیریت دانش داشته باشیم یعنی بدانیم چه دانشی تولید، ذخیره، انتقال و تبدیل به فناوری کنیم تا به ثروت منتهی شود و در این زمینه توجه به پارکهای علم و فناوری و گسترش آنها باید در اولویت قرار گیرد.»


معظمی گودرزی یکی از آسیب ها و مشکلات پژوهش را تشویق استادان به تولید مقاله صرف عنوان کرد و افزود: «تولید مقاله به تنهایی مشکلی را حل نخواهد کرد.این مسیر باید عوض شود بدین صورت که پژوهشگر باید مشکلات را از جامعه بگیرد و برایش راه حل تجویز کند.»


معظمی گودرزی ادامه داد: «پژوهش و تحقیق باید فرهنگ شود و به پژوهشگر بها داده شود و از مقاطع پایین تحصیلی باید شروع کرد و به پژوهش اهمیت داد.»


در ادامه این مراسم از پژوهشگران برتر واحد در سال 96، کتابهای برگزیده، اعضای فعال کتابخانه، پایان نامه های برتر دانشجویی، اعضای برتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و انجمن های برتر علمی و هنری و دانشجویی با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تجلیل شد


در پایان حاضران در مراسم با حضور بر مقبره شهدای گمنام، ضمن غبارروبی، در سومین سالگرد تدفین شهدای گمنام واحد بروجرد با آرمانهای بلند این عزیزان تجدید میثاق کردند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب