دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 آذر 1396 - 12:32
مرضیه هاشمی*

مشکل جامعه عدم توجه و بی اعتمادی به قشر نخبه و دانشجو و طلبه جوان آگاه است

اهتمام و توانایی دکتر مفتح در جذب جوانان و از طرفی اشاعه طرز فکر اسلامی در جامعه است تا آنجا که دشمن روزگار نسبت به فعالیت‌هایشان حساس شده وسعی در حذف فیزیکیشان می‌نماید.
کد خبر : 243218

سال ۱۳۵۸ به دستور امام خمینی ره روز ۲۷ آذر به نام روز وحدت حوزه و دانشگاه نام‌گذاری شد که این روز با شهادت شهید مفتح نیز مصادف بود. شهید دکتر مفتح از جمله روحانیونی بودند که تلاش‌های بسیاری در زمینه تحقق انقلاب اسلامی و خصوصا وحدت حوزه و دانشگاه انجام دادند.


اما با توجه به تلاش‌های بی‌وقفه ایشان درکمال تاسف در جامعه حال‌حاضر شناخت بسیار کمی نسبت به شخص ایشان خصوصا در میان قشر دانشجوی دهه ۷۰ که آن دوران را ندیده و لمس نکرده‌اند وجود دارد.


از جمله نکته‌ای که با بررسی شخصیت شهید مفتح می‌توان بدان دست یافت اهتمام و توانایی ایشان در جذب جوانان و از طرفی اشاعه طرز فکر اسلامی در جامعه است تا آنجا که دشمن روزگار نسبت به فعالیت‌هایشان حساس شده و سعی در حذف فیزیکیشان می‌نماید و در نهایت با تلاش‌های فراوان گروه تروریستی فرقان دکتر مفتح به مقام رفیع شهادت می‌رسند.


اهمیت موضوع وحدت حوزه و دانشگاه را می‌توان از سخنان مقام معظم رهبری برداشت کرد آنجا که می‌فرمایند “مباد ان روز که حوزه و دانشگاه آهنگ جدایی و دوری از یکدیگر داشته باشند هم برای حوزه‌ها و دانشگاه‌ها هم برای کشور ، آینده، تاریخ، چیز بسیار خطرناکی است.


مساله حال جامعه ما نبود فکر، ایده و الگو برای رسیدن به جامعه اسلامی نیست، بلکه مشکل عدم توجه و بی‌اعتمادی به قشر نخبه و دانشجو و طلبه جوان آگاه است! که این موضوع از ارتباط مدون و پایدار دین و علم به دست میاد که به تعبیری وحدت حوزه و دانشگاه را می‌توان از آن تلقی کرد.


حضرت امام خمینی (ره) تلقی که از وحدت حوزه و دانشگاه داشتند را می‌توان تعبیر به وحدت فکری و عملی‌ و همچنین احترام متقابل دو قشر دانشجو و حوزوی نمود.


*مسئول واحد حوزه و دانشگاه دفتر تحکیم وحدت


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب