ساخت لیوان هوشمند با قابلیت اندازهگیری قند خون
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، مهندس مهدی ابراهیمنژاد، مدیر عامل شرکت دانش بنیان آریاتراشه گلستان زیر نظر پارک علم و فناوری، در خصوص اقدامات این شرکت گفت: «این شرکت در زمینه تولید تجهیزات الکترونیک کار میکند و طرحها و ایدههایی را که برخی نخبگان توانایی انجام آن را ندارند یا به مشاوره فنی نیاز دارند را به سرانجام میرسانیم و ایدههایی که مهندسین خودمان دارند را به محصول تبدیل میکنیم».
ابراهیمنژاد افزود: «آخرین طرحی که روی آن کار کردیم لیوان هوشمند است که یک ایده لوکس و جدید به شمار میرود».
وی در تشریح این اختراع گفت: «این لیوان دارای قطعهای است که به ته آن وصل میشود و دارای ماژول بلوتوث و وایفای میباشد که میتواند به تلفنهای همراه اندرویدی وصل شود و دمای درون لیوان را لحظه به لحظه گزارش دهد».
ابراهیمنژاد ادامه داد: «همچنین این امکان وجود دارد که یک سلف بانک تعریف کنید و زمانی که دمای مایع داخل لیوان به حد دلخواه رسید به شما آلارم دهد».
این مخترع گلستانی اضافه کرد: «از دیگر قطعاتی که به این لیوان وصل است همزنی است که مایع را هم میزند و المنتی که کار سرد کردن و گرم کردن مایع داخل لیوان را انجام میدهد. همچنین برای پیشرفتهتر کردن این لیوان سنسور اندازهگیری قند خون برای بیماران دیابتی نیز تهیه دیده شده است».
ابراهیم نژاد یادآور شد: «شارژ باتری این لیوان به صورت بیسیم است و علت آن هم جلوگیری باتری از آبخوردگی است و از طرفی در خصوص ضرر وایفای هم باید گفت که مثل سایر موبایلهاست».
وی بیان داشت: «این طرح تست شده و جواب داده است ولی ساخت این لیوان به صورت صنعتی و تجاری هزینه زیادی دارد و باید با کارخانه شیشهسازی و آلومینیمسازی صحبت کنیم و فعلا طرح اولیه در ازمایشگاه ساخته شده است».
دستگاه از کار اندازنده ماشینها
مدیر امل اریاتراشه گلستان به طرح دیگر این شرکت اشاره کرد و گفت: «این طرح با همکاری نیروی انتظامی انجام شده و به این صورت است که این دستگاه قادر است قبل از عملیات پلیس یا زمانی که هنوز پلیس به مکان مورد نظر نرسیده است، وقتی روشن میشود با پخش امواج در فضا، بقیه ماشینها را از کار میاندازد».
مهندس ابراهیمنژاد بیان کرد: «تمام خودروهایی که بعد از سال 88 در داخل کشور تولید شدند و همه ماشینهای خارجی به این دستگاه واکنش مثبت نشان میدهند و در هنگام روشن شدن آن بقیه از کار میافتند و این برای نیروهای نظامی و امنیتی خیلی مفید است که از زمان استفاده کنند».
دستگاه هوشمندسازی سیستم روشنایی
وی به طرحی دیگر اشاره کرد که با همکاری بسیج انجام میشود که دستگاه هوشمندسازی سیستم روشنایی نام دارد که شامل فازهای مختلف است.
ابراهیمنژاد اذعان داشت: «در این طرح سیستم روشنایی را میتوان با بلوتوث و وایفای از طریق گوشی کنترل کنید و سیستمی که ما ارائه کردیم با ریموت است که مخصوصا برای بیماران و بیمارستانهایی که معلول حرکتی دارند کاربردی است که سیستم روشنایی اتاق را خود بیمار میتواند با این سیستم کنترل کند».
منبع: خبرگزاری علم و فناوری
انتهای پیام/