محور فعالیت شوراهای راهبردی فرهنگی- اجتماعی، پژوهش و مطالعه است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سومین جلسه شورای راهبردی فرهنگی- اجتماعی استان اصفهان با حضور دکتر طه هاشمی معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
دکتر طه هاشمی در بخشی از این جلسه با تاکید بر لزوم فعالیت چشمگیر و تاثیر گذار شورای راهبردی فرهنگی- اجتماعی در استانها عنوان کرد: شناخت مخاطب در امور فرهنگی مسئله اصلی است، چرا که تا مخاطب را نشناسیم پیامی را نمیتوانیم عرضه کنیم و در مرحله بعد وارد شناخت نیاز مخاطب میشویم و آن نیاز در میدانی شناخته و عرضه میشود که در آن برنامهای دقیق و با آینده نگری پیاده شود و بر اساس همین اندیشه و تفکر بود که ایدهٔ ایجاد شوراهای راهبردی شکل گرفت.
معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: این شوراها میتوانند نقش اصلی در تدوین و نظارت برنامههای هر استان متناسب با مخاطبان هر استان و شناخت نیازها ایفا کرده و به پیروی از حوزه معاونت فرهنگی در سازمان مرکزی، محور و شالودهٔ همه کارهای فرهنگی در استانها را بر اساس مطالعه و پژوهش قرار دهد.
وی افزود: لازم است متولیان فرهنگی در واحدها موضوع گسترش دامنه مخاطبین در دانشگاه را به طور ویژه مد نظر قرار داده و توجه خاص به ارزیابی عملکردها صورت گیرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی همچنین اظهار امیدواری کرد با عنایت به توجه واحدها به سند حاوی برنامه پنج ساله دانشگاه و هشت محور پیش بینی شده در آن که از سوی معاونت فرهنگی دانشگاه ابلاغ شده است، بتوان برای پیشبرد جامعه به سوی فرهیختگی و هنرمندی گامهای اساسی برداشت.
همچنین هاشمی با تاکید بر سه رسالت مهم و اصلی دانشگاه یعنی تولید علم و توسعه نیروی انسانی، توجه به مبانی ارزشهای انسانی و فرهنگی و نیز مسایل اجتماعی، خاطر نشان کرد: هیچ عنصری در دانشگاهها نباید از تیررس و دامنهٔ فعالیتهای فرهنگی و هنری واحدها مغفول بماند و اساس تاسیس و شروع به کار کانونهای مجازی و حقیقی نیز همین امر بوده است.
در ابتدای این جلسه دکتر حسین فقیهیان، معاون هماهنگی استان اصفهان، درباره لزوم داشتن یک استراتژی برای نظارت و ارزیابی دقیق و متقن برای شورای راهبردی و مجموعه فعالیتهای فرهنگی، برنامهها و محورهای مشخص شده از سوی این شورا برای میزان فعالیت در واحدها و پیش بینی و تعیین رتبه و درجه بندی کمی و کیفی برای واحدها سخنانی ایراد کرد.
معاون هماهنگی استان اصفهان تاکید کرد: فلسفه تشکیل این شورا اساسا نیازی بود که جامعه کنونی در مقایسه با دهه های قبل احساس میکرد. چرا که پیش از این بنا به نیاز جامعه، مسایل فرهنگی از طریق سخنرانی و به طور اختصاصی از سوی روحانیون عرضه میشد و این در صورتی است که جامعه کنونی با این حجم اطلاعات و گسترش روز افزون نوآوریها نیاز به تغییر متدها و شناسایی نیازهای جدید برای اجرای روشهای فرهنگی دارد.
در پایان این نشست علاوه بر ارائه گزارش و اقدامات صورت گرفته اعضای حاضر و مسئولان کمیسیونهای هفت گانه شورای راهبردی فرهنگی- اجتماعی استان، دکتر سید محمد امیری رئیس واحد نجف آباد با ارائه گزارش از کمیسیون با مسئولیت خود در این شورا، نوید تاسیس اولین خانه فرهنگ دانشگاه به مساحت ۶۵۰۰ متر مربع و با بخشهای متنوع از جمله خانهٔ کتاب، خانهٔ سینما و... را در آیندهای بسیار نزدیک داد.
انتهای پیام/