کشف نقاشیهای باستانی در جزیره فراموششده
به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از DailyMail، محققان هزاران قطعه هنری در غارهای تاریک دریای کارائیب پیدا کردهاند که بیش از 800 سال پیش توسط ساکنین این جزیره کشیده شدهاند. این اشکال عجیبوغریب بسیار دورتر از ورودی غار قرار دارند طوری که دسترسی به آنها بسیار دشوار است. به گفته متخصصان، هنرمندان دوره پیشاکلمبی در هنگام خلق آثار هنری خود از مواد توهمزای قوی استفاد میکردند.
بسیاری از این نقاشیهای عجیبوغریب موجودات انسان مانندی را نشان میدهند که در حال تغییر به حیوانات یا گیاهان هستند. این نقاشیها اطلاعات ارزشمندی از باورهای معنوی یک فرهنگ فراموششده از دوره پیشاکلمبی برای دانشمندان به ارمغان آورده است.
محققان دانشگاه لستر و موزه بریتانیا تقریبا 70 غار در جزیره «مونا» پیدا کردهاند که در حال حاضر قابلسکونت نیستند. کار تحقیقاتی روی این نقاشیهای باستانی از سال 2013 شروع شد.
قدمت این دیوارنگارهها به سال 1200 تا 1590 میلادی بازمیگردد. این منطقه بزرگترین هنر سنگی پیشاکلمبی بومی را دارد. تیم تحقیقاتی توانست چندین سایت هنر سنگی را داخل غارهای تازه کشفشده پیدا کند که شامل نمادهایی از انسان، حیوانات و طراحیهای عجیب و غریب بود.
بعضی از این دیوارنگارهها نقاشی شدهاند، بعضی طراحی شدهاند و بعضی دیگر با انگشت روی دیوارها کشیده شدهاند. به گفته باستانشناسان، غارها برای مردم محلی که در حوزه دریای کارائیب زندگی میکردند، محل معنوی محسوب میشد و این نقاشیها سیستم مذهبی این مردم را به تصویر میکشد.
بسیاری از این چهرههای انسان مانند در میانه فرآیند تغییر هستند؛ بعضی از این انسانها در حال تبدیل شدن به یک حیوان و بعضی دیگر در حال تبدیل شدن به یک گیاه هستند.
دکتر جاگو کوپر، از موزه بریتانیا، میگوید: «افرادی که این نقاشیها را کشیدهاند، کوهوبا، نوعی مواد توهمزای استنشاقی که بسیار قوی بوده است، مصرف میکردند. به احتمال زیاد پس از مصرف مواد توهمزا، این دیوارنگارههای عجیبوغریب را خلق کردهاند»
بیشتر نقاشیها در اعماق غارها پیدا شدهاند که دسترسی به آنها برای محققان دشوار بود.
مترجم: هانا حیدری
انتهای پیام/