دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در سومین کنفرانس تازه های سلولی و مولکولی انجام شد

بزرگداشت عضو هیات علمی واحد علوم و تحقیقات به عنوان پیشکسوت سلولی و مولکولی کشور

عضو هیات علمی واحد علوم و تحقیقات تهران به عنوان پیشکسوت سلولی و مولکولی کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل تجلیل شد.
کد خبر : 223742

به گزارش خبرنگار آنا، سومین کنفرانس تازه های سلولی و مولکولی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به نحوی شایسته و با حضور فعال استادان، دانشجویان و پژوهشگران کشور در عرصه علوم محققان برگزار شد. برگزاری این کنفرانس با همکاری مراجع معتبر علمی کشور، انجمن های علمی زیست شناسی ایران، انجمن پروبیوتیک ایران، انجمن میکروب شناسی ایران، انجمن کشت سلول و بافت گیاهی ایران، پژوهشگاه ها و مراکز تحقیقاتی مانند پژوهشگاه رویان و دانشگاه های مختلف از قبیل علوم پزشکی ایران و علوم پزشکی شهید بهشتی بر اعتبار آن افزوده بود.


یکی از بخش های اصلی این کنفرانس، تجلیل از استاد پیشکسوت و نخبه در زمینه علم سلولی و مولکولی بود. در این کنفرانس از دکتر علیرضا ایرانبخش عضو هیات علمی واحد علوم و تحقیقات تهران به عنوان استاد پیشکسوت سلولی و مولکولی قدردانی شد.


ایرانبخش دارای مرتبه علمی استادتمامی است و قریب به 150 مقاله علمی در مجلات معتبر ISI، ISC، علمی پژوهشی و کنفرانس ها و کنگره های معتبر ملی و بین المللی منتشر کرده است. تالیف و ترجمه 17 عنوان کتاب، اجرای 12 طرح تحقیقاتی با رویکردهای تولید علم کاربردی و ثبت 4 ژن در کارنامه علمی او قرار دارد


وی سردبیر 5 مجله علمی پژوهشی و ISI است، ثبت رسمی بیش از ده اختراع ملی و دو مدال بین المللی از سوی ایرانبخش حاکی از نگاه هدفمند او در کاربردی کردن نتایج پژوهش های علمی دارد. کسب مدال طلا مسابقات بین المللی اختراعات (سئول- کره جنوبی) و نیز کسب مدال طلا و اخذ جایزه ویژه بهترین ایده از مسابقات بین المللی اختراعات و ابتکارات مالزی ITEX 2011 و کره جنوبی نشان از خلاقیت و نبوغ دکتر ایرانبخش دارد.


تدوین شش استاندارد ملی جنبه ای دیگر از فعالیت های عضو هیات علمی واحد علوم و تحقیقات تهران است. ایرانبخش رئیس انجمن کشت سلول و بافت گیاهی ایران و عضو چندین انجمن معتبر علمی ملی و بین المللی است.


رئیس انجمن زیست شناسی ایران با توجه به سوابق علمی ارزنده ایرانبخش بر لزوم تجلیل و حمایت از استادان برجسته کشور در این حوزه تاکید کرد و گفت: «وی افزون بر فعالیت های آموزشی و پژوهشی دارای سوابق درخشان مدیریتی در دانشگاه آزاد اسلامی است. جایگاه والای علمی و نبوغ و خلاقیت مثال زدنی به همراه مدیریت اثربخش او موجب شده است تا شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در حداقل زمان ممکن و با صرف حداقل هزینه به بلوغ و تکوین خود برسد و چتری را برای حمایت از پژوهشگران ایران اسلامی بگستراند.»


دکتر محمد نبیونی ادامه داد: «نکات بسیار مهمی در سخنرانی دکتر ایرانبخش با عنوان چشم انداز زیست شناسی در قرن 21، ذکر شد که به اعتقاد من جامعه علوم زیستی کشور به ویژه پژوهشگران جوان باید به آنها توجه کافی کنند و لزوم تغییر نگرش از تولید دانش محض به سمت کاربردی کردن این علم به شدت احساس می شود. بی شک معرفی الگوی علمی در هدایت جوانان پژوهشگر و بویژه نخبگان اثربخش خواهد بود.»


وی ابراز امیدواری کرد تلاش های صورت گرفته توسط دست اندرکاران این کنفرانس، زمینه ساز انجام پژوهش های کاربردی و محقق شدن پتانسیل های گرانبهای جوانان پژوهشگر در آینده نزدیک باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب