دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه، در گفت وگو با آنا:

رسانه‌ها از جمله صداوسیما حجاب و عفاف را جدی نگرفته‌اند/ برخی تصور می‌کنند نشان توسعه یک جامعه افزایش طلاق و آزادی زنان است

رئیس انجمن حکمت و فلسفه ایران گفت: فضای مجازی و ناهنجاری‌های اجتماعی، علت بخش قابل توجهی از طلاق‌هاست؛ برخی از برنامه‌های صدا و سیما نیز به این مشکلات دامن می‌زند چرا که به شیوه‌ای ارتباط میان دختر و پسر را جلوه می‌دهند که نماد تمدن، ارتباط مرد با زن نامحرم است.
کد خبر : 194778

حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری آنا، با بیان اینکه حجاب با محوریت پوشش مناسب در حدود شرعی تعریف می‌شود، اظهار کرد: این ارزش چندین کارکرد مثبت امنیتی برای فرد و جامعه دارد و امنیت اخلاقی و اجتماعی جامعه را تامین و تضیمن می‌کند.


وی اضافه کرد:‌ اگر خانمی با پوشش‌ نامناسب حجاب را رعایت نکند بیشتر در معرض تهدیدهای اجتماعی قرار می‌گیرد چرا که این فرد سبب تحریک برخی از افراد نیز می‌شود.


رئیس انجمن حکمت و فلسفه ایران با اشاره به اینکه بیشترین تجاوزها در غرب انجام می‌شود، تصریح کرد: بی‌حجابی عامل ناامنی اجتماعی زنان است به همین علت بیشتر ناهنجاری‌های اجتماعی در کشورهایی مشاهده می‌شود که حجاب برای آنها هیچ معنایی ندارد.


وی خاطرنشان کرد: اگر پوشش زن رعایت شود و آثار منفی ناشی از بی‌حجابی در جامعه وجود نداشته باشد و روابط محرم و نامحرم در قالب حدود شرعی دنبال شود با مشکلی مواجه نمی‌شویم؛ وضعیت جوامع بشری فعلی به شیوه‌ای اتقاضا می‌کند که خانم‌ها و آقایان در محیط‌های مختلف از جمله ادارات و فروشگاه‌ها با یکدیگر ارتباط داشته باشند اما اگر حدود شرعی حجاب مورد توجه قرار گیرد، این ارتباطات سبب اختلافات خانوادگی در جامعه نمی‌شود.


خسروپناه از نقش امنیت فردی و خانوادگی در تامین امنیت اجتماعی یاد کرد و گفت: حجاب در تضمین امنیت فردی و خانوادگی مؤثر و آثار اخروی این ارزش در آموزه‌های دینی نیز مشخص است.


وی مطرح کرد: تجددگرایی و مدل‌گرایی برخی از مردم آسیبی جدی است که جامعه را تهدید می‌کند، بسیاری از مردم نسبت به ابعاد علمی و کاربردی مدرنیته نگاهی ندارد بلکه فقط به ناهنجاری‌ها و الگوی‌های نادرست فرهنگی مدرنیته توجه می‌کنند.


خسروپناه با بیان اینکه بیشترین آمار طلاق به سال‌های نخست ازدواج اختصاص دارد، اظهار کرد: فضای مجازی و ناهنجاری‌های اجتماعی علت بخش قابل توجهی از طلاق‌هاست؛ برخی از برنامه‌های صدا و سیما نیز به این مشکلات دامن می‌زند چرا که به شیوه‌ای ارتباط میان دختر و پسر را جلوه می‌دهند که نماد تمدن، ارتباط مرد با زن نامحرم است، برخی افراد به تبعات نادرست این موضوع فکر نمی‌کنند.


وی با تاکید بر اینکه برخی افراد ادعای روشنفکری دارند، تصریح کرد: این افراد تصور دارند که نشان توسعه یک جامعه افزایش طلاق و آزادی زنان است در حالی که توسعه جامعه باید بر اساس علم، دانش حکمت و فلسفه یا اقتدار فرهنگی رقم زده شود، این تفکر اشتباه از خطاهای جدی است که رفع آن باید مورد توجه قرار گیرد.


رئیس انجمن حکمت و فلسفه ایران با اشاره به اینکه نسبت به رسانه‌ها از جمله صدا و سیما نقدهای مشخصی وجود دارد، گفت: این مجموعه‌ها موضوع حجاب و عفاف را جدی نگرفته و این ضرورت و آسیب‌های اجتماعی در این حوزه را به درک نکرده‌اند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب