جزئیات تغییرات ساختاری بنیاد سینمایی فارابی و موسسه رسانههای تصویری
به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی، رمضانعلی حیدری خلیلی، قائم مقام رییس سازمان سینمایی در امور اجرایی، با اشاره به سیاست چابکسازی سازمان سینمایی، وظایف موسسات زیرمجموعه این سازمان را تشریح کرد.
قائم مقام اجرایی سازمان سینمایی با اشاره به تغییرات ساختاری در موسسات تابعه سازمان سینمایی گفت: «بخش عمدهای از این تحولات به صورت ساختاری انجام شده است. همان گونه که پیشتر اعلام شد سینما فرهنگ به موسسه سینما شهر واگذار و این سینما در مدتی کوتاه به بهترین سیستم پخش مجهز و سالنهای این سینما بهسازی شده است. سالن شماره ۲ این سینما نیز در جریان این تحولات، به گروه هنر و تجربه اختصاص یافته است.»
وی در ادامه گفت: «تولید فیلم اول از مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به بنیاد سینمایی فارابی واگذار شده و فارابی نیز فرایند حمایت از فیلم اولیها را آغاز کرده است. باز هم بر اساس برنامههای اعلام شده، مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به مرکز ملی مستند و سینمای انیمیشن تغییر ماموریت و ساختار داده است.»
حیدری خلیلی افزود: «حمایت از فیلمهای ویدیویی از موسسه رسانههای تصویری به بنیاد سینمایی فارابی واگذار و در مقابل دبیرخانه جشنوارههای استانی، جشنواره فیلم فجر و جشنواره فیلم یاس و دبیرخانه شورای راهبردی بینالملل سینمای ایران در موسسه رسانههای تصویری دایر خواهد شد. موسسه رسانههای تصویری تعهدات مانده از سالهای پیش برای خرید رایت فیلمها را باید در مدت زمان یکسال به پایان رساند. این موسسه همچنین در ساختار جدید، پایگاه ستاد مبارزه با قاچاق فیلمهای سینمایی ایران و نیز متولی امر راه اندازی تکنولوژی وی او دی خواهد بود.»
قائم مقام رییس سازمان سینمایی در امور اجرایی اظهار کرد: «تحولات انجام شده بر اساس طرحی است که پس از مدتها بررسی و مشورت کارشناسان و اهالی سینما تهیه، تدوین و به امضای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رسیده است؛ انتظار میرود رسانههای جمعی در تحلیل و بیان مطالب دقت و اهتمام بیشتری داشته باشند. ضمن آنکه ساختارها، تنها ابزاری برای اجرای سیاستها است؛ جای خوشوقتی است که سازمان سینمایی در دوره جدید مدیریت، به طور شفاف و روشن، برنامهها و سیاستهایش را به صورت دفترچهای رسما اعلام کرده است.»
حیدری خلیلی ادامه داد: «دفترچه سیاستهای سال ۹۴ هم اینک زیر چاپ است و به زودی و در نیمه اول خرداد در دسترس دست اندرکاران سینمای ایران خواهد داد.»
وی گفت: «مدیران سینمای امید، از هر نقد سازندهای استقبال میکنند و ریاست سازمان سینمایی نیز به مدیران اعلام کرده که ما نیامدهایم تا خودمان را اثبات کنیم؛ ما آمدهایم به سینما کمک کنیم. امیدواریم منتقدان (به معنای عام کلمه)، نظرات خود را بر اساس پژوهش و مبتنی بر واقعیات مطرح کنند.»
قائم مقام اجرایی سازمان سینمایی گفت: «گاه برخی با ذوقزدگی زایدالوصفی مثلا اعلام میکنند که فروش نوروزی شکست خورد و جوری این را میگویند که صدها الحمدلله در بیانشان مستتر است، بعد که آمار فروش منتشر میشود معلوم میگردد فروش نوروزی نه تنها شکست نخورده بلکه از سال گذشته هم بهتر بوده است... یا اگر فضای سینما آرام است مژده میدهند که این آرامش قبل از توفان است و منتظرند سینماگران ناامید شوند. آیا ناامیدی اهالی سینما به نفع نظام و سینمای کشور است؟ وگاه با همین ذوقزدگی میگویند که، «طرح اصلاح ساختاری متوقف شد» که مثلا میبینید به حرفشان عمل نکردند؟»
انتهای پیام/