طه هاشمی: 70 درصد اثرات فرهنگی را استادان پیریزی میکنند/ فرهنگ قرآن و عترت، جوهره اصلی سیاستهای فرهنگی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، با قرائت پیام حجت الاسلام دکتر سید طه هاشمی که از سوی رضا صادقی سرپرست اداره کل فعالیت های قرآن و عترت(ع) دانشگاه آزاد اسلامی قرائت شد، سومین همایش دبیران، کارشناسان و مسئولان کانون های قرآن و عترت(ع) شمال غرب کشور آغاز به کار کرد برگزار شد.
در پیام معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی آمده است: گسترش آموزه های قرآن کریم و آشنایی بیش از پیش دانشگاهیان با نقش معنوی و هدایتی و تربیتی پیامبر اکرم (ص)، ائمه هدی (ع) و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، در تمامی ساحت های دانشگاه آزاد اسلامی از اهداف کلیدی و کلان معاونت فرهنگی و اجتماعی است و در این راه، نقش مسئولان کانون های قرآن و عترت در تحقق این مأموریت ، حیاتی است و ملحوظ داشتن جامعیت، یکپارچگی و توجه به راهبردهای معاونت فرهنگی و اجتماعی رسالتی گران است و از این رهگذر فرهنگ قرآن و عترت نقش و جوهره اصلی سیاست های فرهنگی به شمار می رود.
در ادامه این پیام آمده است: از یاد نبریم دانشگاه به عنوان مرتبه عالی نظام تعلیم و تربیت کشور با پشتوانه عظیم قرآن و عترت می تواند استمرار فرهنگ اسلامی ایرانی را نهادینه کند و جامعه را در ابعاد فردی، خانوادگی، اجتماعی و جهانی متحول سازد و سند توسعه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیوست های فرهنگی در تمامی بخش ها و معاونت های دانشگاه را در بر خواهد داشت و به عنوان نقشه راه و هدف عملیاتی همواره مد نظر خواهد بود.
در این برهه از زمان، توجه به ارتقاء سطح آگاهی ها یک ضرورت است و نمی توان با اطلاعات و آگاهی های یک دهه قبل، جوان امروز را راهبری کرد، آزاداندیشی و سعه صدر را از خود شروع کنیم و در سطح دانشگاه نشر دهیم و صرفاً با احترام و به رسمیت شناختن دیگران است که دلسوزی و احساس مسئولیت ما جهت انسانی می یابد، دانشجو، ولی نعمت ما در دانشگاه آزاد اسلامی است. در همه فعالیت ها، بالاخص فعالیت های قرآن و عترت، لازم است دانشجو مشارکت واقعی و حقیقی داشته باشد و تلاش کنیم با تشکیل و راهبری هسته های دانشجویی قرآنی، کانون های قرآن و عترت رونقی مضاعف یابد و به هر میزان از وجود استادان، در فعالیت ها بهره بگیریم، گام های بلند به سوی اهداف برداشته ایم. تجربه و آمار نشان می دهد، 70 درصد از تمامی اقدامات فرهنگی در جنبه مثبت و یا خدای ناکرده غیر آن را اساتید در کلاس های درسی پی ریزی می کنند. پس با شناسایی آنها در فرصت های ممکن می توان از وجودشان استفاده کرد و چه بهتر که ما حرف و سخن خود را از زبان آن ها در کلاس بیان کنیم.
هاشمی ابراز امیدواری کرده است که این همایش همانند همایش های قبلی در آشنایی نسبی همکاران با یکدیگر، آسیب شناسی اولیه برنامه های در دست اجرا و شروع ارتباط های محدودتر (بین دو استان و یا بیشتر) در آینده و آغاز اجرای آموزش های مورد نیاز ، به اهداف خود دست یابد.
در پایان این پیام از اداره کل فعالیت های قرآن و عترت جهت برپایی این همایش و دکتر دانشیان معاون هماهنگی استان آذربایجان شرقی، دکتر رضایی رئیس واحد تبریز و سایر همکاران فرهنگی که میزبانی همایش را بر عهده دارند، صمیمانه قدردانی و تشکر شده است.
به گزارش آنا، به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و همکاری ستاد هماهنگی استان آذربایجان شرقی سومین همایش دبیران، کارشناسان و مسئولان کانون های قرآن و عترت(ع) شمال غرب کشور امروز 30 و فردا 31 اردیبهشت در مجتمع طلائیه تبریز برگزار می شود.
انتهای پیام/