دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دستیار ویژه رئیس جمهور در حقوق شهروندی خبر داد

تخصیص کمک ۳۰۰ میلیونی خرید وسیله ایاب و ذهاب برای خانه امن پاکدشت/ زندگی 22 دختر نخبه در خانه امن پاکدشت

دستیار ویژه رئیس جمهور در حقوق شهروندی از تخصیص کمک هزینه ۳۰۰ میلیون ریالی خرید وسیله ایاب و ذهاب برای خانه امن منطقه پاکدشت از سوی رئیس سازمان بهزیستی کشور خبر داد.
کد خبر : 188813

به گزاش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، الهام امین زاده، در ضیافت افطار شیرخوارگاه آمنه که شب گذشته برگزار شد، با بیان اینکه باید به فکر مجموعه‌های مراقبتی از کودکان نیازمند باشیم، گفت: امروز در این بازدید کودکانی را دیدیم که قربانی فرآیندهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نادرست شدند زیرا در جریان توسعه اقتصادی همیشه عده‌ای از غافله عقب می‌افتند و ناچارند از فرزند و عزیزترین کسان خود بگذرند.


امین زاده ادامه داد: این‌گونه می‌شود که باید شاهد کودکانی باشیم که جویای محبت هستند و این بسیار تاثر انگیز است. این کودکان به قشر آسیب پذیر تبدیل شده و زیر چرخ ندانم کاری‌ها له می‌شوند و نیاز به اقدامات حمایتی پیدا می‌کنند. خوشبختانه مجموعه توانمندی به حمایت اینها می‌پردازد.


وی با بیان اینکه تمام این کودکان یک روزه تا 18ساله که تحت پوشش بهزیستی‌اند شهروند و نیازمند حمایت هستند، گفت: حقوق شهروندی اقتضا می‌کند تمام شهروندان از حق امنیت برخوردار شوند.


امین زاده ادامه داد: علی‌رغم گردش مالی 30 تا 40 هزار میلیاردی خیریه‌ها باز هم شاهدیم عده‌ای از خانواده‌ها بیرون از این چرخه حمایتی می‌مانند. به عنوان مثال 22 دختر 6 تا 17 ساله در مرکزی در پاکدشت نگهداری می‌شوند که در بازدید سال گذشته مشخص شد امنیت این دختران برای رفت و آمد کم است.


دستیار ویژه رئیس جمهور در حقوق شهروندی از تخصیص کمک هزینه ۳۰۰ میلیون ریالی خرید وسیله ایاب و ذهاب برای خانه امن منطقه پاکدشت از سوی رئیس سازمان بهزیستی کشور خبر داد و گفت: هم اکنون در خانه امن منطقه پاکدشت 22 دختر 6 تا 17 سال زندگی می‌کنند.


امین زاده افزود: با ارسال کارنامه درسی این 22 دختر که همگی نخبه هستند به برخی مسولان و دوندگی زیاد توانستم مبلغی با کمک بهزیستی، خیریه‌ها و ... برای خرید یک مینی بوس جمع کنم تا بتوانند راحت رفت و آمد کنند اما من که دستیار رئیس جمهور هستم، پس از یک‌سال هنوز نتوانستم مبلغ مورد نظر را جمع کنم. کار خیر زمان‌بر است. باید همه در خیر جمعی مشارکت کنیم و فرهنگ مسئولیت اجتماعی را در جامعه نهادینه کنیم. اگر این فرهنگ نهادینه شود نباید برای حمایت از اقشار آسیب دیده نیازی به بهزیستی و کمیته امداد داشته باشیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب