دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 خرداد 1394 - 15:16

آشنایی با قدرتمندترین نیروهای ویژه جهان + تصاویر

نیروهای ویژه جایگاهی مهم در ساختار نظامی در هر کشور دارند و می‌توانند عاملی بازدارنده در مقابل تهدیدات احتمالی باشند. در میان نیروهای ویژه برتر جهان می‌توان از نیروهای دریایی و هوایی انگلیس، نیروی دریایی آمریکا و مجموعه آلفای روسیه نام برد.
کد خبر : 17837

به‌گزارش خبرنگار گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا به نقل از پایگاه خبری «بیزینس اینسایدر»، «نیروهای ویژه» عنوان برترین واحدهای سازماندهی شده نظامی است که هر کشوری می‌تواند با آن قدرت خود را به رخ دیگر کشورها بکشاند. نام آن‌ها ترس بر اندام سربازان مخالفشان می‌اندازد و می‌تواند عاملی بازدارنده در مقابل تهدیدات احتمالی باشد. «نیروهای ویژه» به‌طور کلی در عملیات‌هایی با اهداف استراتژیک و یا عملیات‌های سخت نجات مورد استفاده قرار می‌گیرند.


در زیر با 7 واحد نیروهای ویژه که در جهان به‌لحاظ قدرت و شیوه‌های آموزشی جزو برترین‌ها به‌شمار می‌روند، آشنا می‌شوید:


7- گروه ویژه خدماتی (SSG) پاکستان



این مجموعه را در پاکستان به دلیل نحوه آرایش موی نیروهایش با عنوان «لک‌لک سیاه» می‌شناسند. آموزش‌های این مجموعه شامل پیاده‌روی 36 مایل در 12 ساعت و دویدن 5 مایل به‌طور کامل در 20 دقیقه می‌شود.


در اکتبر سال 2009 نیروهای «SSG» به یکی از ساختمان‌های افراد مسلح طالبان حمله و 39 نفر را گروگان گرفتند. این حمله پس از حمله عناصر طالبان به مقر فرماندهی ارتش پاکستان انجام شد.


6- گروه عملیات ویژه اسپانیا (Unidad)، یا نیروهای ویژه دریایی



این گروه در سال 2009 به‌طور رسمی شناخته شد. آن‌ها در سال‌های متمادی یکی از واحدهای نیروهای ویژه ممتاز اروپا به‌شمار می‌رفتند. تاریخ تشکیل این واحد به سال 1952 بازمی‌گردد.


به علت سخت‌گیری در گزینش و مراحل جذب، معمولا 70 تا 80 درصد افراد در راه جذب این گروه ناکام می‌مانند و این در حالی است که سربازان تازه‌وارد ارتش اسپانیا به هیچ‌عنوان امکان پیوستن و فعالیت در این واحد را ندارند.


5- مجموعة «آلفا» روسیه



این مجموعه یکی از واحدهای نیروی ویژه معروف در جهان است که پیشتر در سال 1974 به‌وسیله اداره اطلاعات و امنیت اتحاد جماهیر شوروی سابق (KGB) تشکیل شد. این واحد در دوران کنونی تحت نظارت سرویس امنیت فدرال روسیه (FSB) به فعالیت خود ادامه می‌دهد.


نیروهای ویژه روسیه و به‌طور خاص «آلفا»، در سال 2002 و در اوج بحران گروگان‌گیری در مسکو با انتقادات بسیاری مواجه شدند. این در حالی است که در حادثه گروگان‌گیری در تئاتر مسکو، 129 گروگان به‌ دلیل استعمال گاز سمی به‌وسیله سربازان روس کشته شدند.


4- مجموعه مداخله ملی فرانسه (GIGN)



تعداد کمی از میان همه نیروهای مبارزه با تروریسم جهان امکان دارد بتوانند خود را رقیب این مجموعه‌ای بدانند که از 200 نیروی کارکشته و متخصص در امر روانکاوی گروگان‌گیرها در صحنه گروگانگیری تشکیل شده است. این مجموعه از بدو تشکیل در سال 1973 تاکنون موجب آزادی بیش از 600 نفر شده است.


انتشار تصویر نیروهای این واحد، طبق قانون فرانسه ممنوع است.


3- نیروهای ویژه هوایی انگلیس (SAS)



شعار این گروه «پیروزی با فرد شجاع است» می‌باشد.


«استنلی مک‌ریستال» ژنرال آمریکایی درباره اهمیت نقش نیروهای ویژه هوایی انگلیس در درگیری‌های جاری در عراق می‌گوید: آن‌ها نقش بسیار مهمی داشتند. بدون حضور آن‌ها امکان پیشروی وجود نداشت.


2- نیروهای ویژه دریایی انگلیس



این واحد، قدیمی‌ترین نیروی ارتش انگلیس است. از اواسط قرن هجدهم تا اواسط قرن بیستم میلادی، نیروی دریایی انگلیس نیرومندترین نیروی دریایی جهان بود.


ایجاد این نیرو در امپراطوری انگلیس مانند احداث بخشی کلیدی بود زیرا به‌وسیله آن، انگلیس از سال ۱۸۱۵ میلادی تا نزدیک به ۱۹۴۰ میلادی بر همه قدرت‌های جهان چیره بود.


در طول جنگ جهانی دوم، نیروی دریایی پادشاهی انگلیس از نزدیک به ۹۰۰ کشتی جنگی استفاده می‌کرد. هم‌چنین در طول جنگ سرد، نیروی دریایی انگلیس، بیشتر به نیرویی پاد (ضد) زیر دریایی تبدیل شده بود و فعالیت زیردریایی‌های اتحاد جماهیر شوروی را رصد می‌کرد.


1- نیروی دریایی آمریکا



فردی که می‌خواهد به این گروه بپیوندد باید بتواند 42 تمرین روانی را تنها در دو دقیقه و 50 تمرین تنفسی را در یک دقیقه انجام دهد. همچنین باید بتواند مسافت 1.5 مایلی را در 11 دقیقه بدود. همه این تمرین‌ها و آزمایشات مقدمه جذب فرد و آموزش‌های اولیه است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب