دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 ارديبهشت 1396 - 12:37

دانشجویان علوم پزشکی کانون‌های هلال احمر به مصاف بیماری دانش‌آموزان رفتند

دبیر کانون دانشجویی جمعیت هلال دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران از اجرای موفق طرح پایش سلامت دانش‌آموزان در مناطق کم برخوردار شهر تهران خبر داد.
کد خبر : 178220

به گزارش خبرنگار آنا‌، میثم اخلاق دوست اظهار کرد: این طرح همزمان با هفته هلال احمر روز دوشنبه هجدهم اردیبهشت جاری با مشارکت فعالانه بیش از ۵۰ نفر از دانشجویان سفیران سلامت دانشجویی علوم پزشکی عضو کانون های هلال احمر دانشگاه های علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران و شهید بهشتی و با همکاری اعضای تیم بهداشت درمان اضطراری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران در چهار مدرسه کم برخوردار حاشیه شهر تهران برگزار شد.


وی با بیان اینکه در این طرح وضعیت سلامت عمومی جسمانی و روانی و ارزیابی رشد قدی دانش آموزان با استفاده از نمودارهای شاخص رشد، در چهار مدرسه کم برخوردار حاشیه شهر تهران مورد بررسی قرار گرفت، گفت: با مشارکت فعالانه بیش از ۵۰ نفر از دانشجویان سفیران سلامت دانشجویی علوم پزشکی عضو کانون های هلال احمر مراحل تشخیص و بیماریابی دانش آموزان مبتلابه شپش سر، انجام شد و نکات آموزشی و مفیدی در باره پیشگیری از ایدز و اعتیاد مطرح شد.



دبیر کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر و مدیر تیم بهداشت و درمان اضطراری با بیان چگونگی و اهداف این طرح از مسئولان ارشد و دست اندرکاران بهداشت و سلامت جامعه خواست تا با حمایت از تیم های جهادی سلامت گام مهمی در راستای سلامت جامعه برداشته شود.


وی با ارائه جزئیات بیشتری از این طرح گفت: این طرح با حضور بیش از ۵۰ نفر از دانشجویان سفیران سلامت دانشجویی علوم پزشکی عضو کانون های هلال احمر دانشگاه های علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران و شهید بهشتی و با همکاری اعضای تیم بهداشت درمان اضطراری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران در چهار مدرسه کم برخوردار حاشیه شهر تهران برگزار شد.


اخلاق دوست افزود: این طرح در دو مدرسه دخترانه با جمعیت حدود ۱۳۰۰ نفر و دو مدرسه پسرانه با جمعیت حدود ۱۰۰۰ نفر در مقطع هفتم تا نهم با اهداف ارزیابی و بیماریابی شپش سر، بررسی وضعیت رشد قدی و جسمانی با استفاده از نمودارهای شاخص رشد، بررسی وضعیت سلامت عمومی جسمانی و روانی و آموزش همسانان پیشگیری از ایدز و اعتیاد برگزار شد.



وی با بیان نتایج ارزیابی این طرح گفت: در کل حدود ۲۳۰۰نفر ارزیابی شدند و طبق بررسی های اولیه حدود ۲۰درصد از دختران و حدود ۸درصد از پسران نسبت به شاخص قد پایین تر از حد مطلوب و طبیعی هستند که این می تواند شاخصی ارجح و مهم در خصوص کمبود منابع مناسب غذایی و مکملها باشد که اگر به طور جدی پیشگیری نشود می تواند عوارض خود را بر جای بگذارد بویژه که این عزیزان در مراحل رشد هستند، اهتمام و توجه جدی را طلب می‌کند. متاسفانه ۳۱ مورد شپش در مدارس شناسایی شد که توصیه و درمان پزشکی برای آنها شروع شد.


داوود پیرانی دبیر کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر اجرایی طرح هم از همکاری جمعیت هلال احمر استان تهران و شهرستان شمیرانات و از هماهنگی های انجام شده توسط رئیس آموزش و پرورش منطقه چهار تشکر و ابراز امیدواری کرد که همکاری مشترک دو کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه های علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران و شهید بهشتی می تواند سنگ بنایی برای برگزاری طرحهای ملی سلامت کودکان، دانش آموزان و زنان و نیازمندان باشد که در صورت حمایت مسئولان این جوانان و دانشجویان علوم پزشکی می توانند معمار سلامت جامعه باشند‌.
گفتنی است این طرح در روز دوشنبه هجدهم اردیبهشت جاری و همزمان با هفته هلال احمر برگزار شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب