دستبندی برای تشخیص بیماری از طریق تعریق بدن
به گزارش گروه رسانههای دیگر آنا از سلامت آنلاین، این سنسور ابتدا عرق بدن را جمع آوری میکند و بعد از اندازهگیری ترکیبات مولکولی آن، نتایج را برای آنالیز و تشخیص از طریق گوشی هوشمند به شکل الکتریکی انتقال میدهد.
برخلاف دستگاههای قبلی جمعکننده عرق بدن، این دستگاه جدید نیاز ندارد بیمار برای مدت طولانی بنشیند تا عرق بدنش جمعآوری شود.
این دستگاه جدید یک سیستم دو قسمتی متشکل از سنسورهای انعطافپذیر و ریزپردازندههاست که به پوست میچسبد، غدههای عرق بدن را تحریک میکند و سپس وجود مولکولها و یونهای مختلف را براساس سیگنالهای الکتریکیشان شناسایی میکند. به عنوان مثال، میزان بالای یون کلرید نشانه وجود فیبروز کیستیک است، درحالی که میزان بالای گلوکز خون، دیابت را نشان میدهد.
در شیوههای رایج تشخیص فیبروز کیستیک لازم است بیمار به یک مرکز تخصصی مراجعه کند و به مدت ۳۰ دقیقه بنشیند تا الکترودها با تحریک غدد عرق ریز در پوست، عرق لازم برای آزمایش را جمعآوری گنند. فیبروز کیستیک یک بیماری ژنتیکی است که موجب میشود مادههای مخاطی در ریهها، لوزالمعده و اعضای دیگر تشکیل شوند.
به گفته دکتر کارلوس میلا، عضو تیم تحقیق از دانشگاه استانفورد کالیفرنیا، در دستگاه فعلی، سنسور با تحریک پوست موجب تولید عرق در مدت چند دقیقه میشود و بلافاصله ترکیبات آن را ارزیابی میکند و دادهها را از طریق تلفن همراه به سرور آنالیزکننده نتایج انتقال میدهد و تمامی این آزمایش همگی در یک مرحله و زمان کوتاه اتفاق میافتد.
انتهای پیام/