دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 ارديبهشت 1394 - 10:47

آغاز به کار نخستین المپیاد ورزشی بین‌رشته‌ای با شرکت ۷۰۰ ورزشکار در واحد علوم و تحقیقات

نخستین المپیاد ورزشی بین رشته‌ای که از ۱۹ ادیبهشت با ۷۰۰ شرکت کننده و در ۱۰رشته ورزشی چون فوتبال، فوتسال، بسکتبال، والیبال، پینگ پنگ، شنا، مچ اندازی، دو میدانی، دارت و طناب کشی در واحد علوم و تحقیقات آغاز به کار کرده است تا ۲۰ خرداد سال جاری ادامه دارد.
کد خبر : 17377

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس واحد علوم و تحقیقات در مراسم گشایش این مسابقات گفت: با توجه به استقبال کم نظیر دانشجویان امیدواریم این مسابقات مقدمه‌ای برای برگزاری هرچه بهتر این المپیاد در سال‌های آینده باشد.


دکتر علی عباسپور افزود: از وظایف مهم دانشگاه‌ها در عرصه آموزش عالی و دانشگاه‌ها، ایجاد محیطی مناسب در کنار مباحث علمی و تخصصی است تا از این طریق به مباحث فرهنگی، اجتماعی و ورزشی نیز توجه ویژه شود.


وی اظهار کرد: تلاش همه مسئولان مجموعه علوم و تحقیقات این است که شرایط را به گونه‌ای تعیین کنند تا شاهد یک محیط آموزشی و فرهنگی با نشاط باشیم و برگزاری المپیاد‌ها و فعالیت‌های ورزشی نیز از سیاست کلان دانشگاه آزاد اسلامی در حمایت از فعالیت‌های دانشجویی نشات می‌گیرند.








عباسپور: بردن و باختن در این مسابقات جزء فرعیات است و آنچه اهمیت دارد برقراری محیطی پر شور و نشاط از جنس دانشجویی و جوانی در این دانشگاه است

رئیس واحد علوم و تحقیقات گفت: هدف و دغدغه ما این است تا محیطی برای دانشجویان فراهم کنیم که هم از لحاظ علمی، تحقیقاتی و فرهنگی نیاز‌ها را برطرف کند و هم به مسائل ورزشی بپردازد بنابراین انتظار داریم که دانشجویان از این موقعیت به بهترین نحو استفاده کنند.


وی افزود: بردن و باختن در این مسابقات جزء فرعیات است و آنچه اهمیت دارد برقراری محیطی پر شور و نشاط از جنس دانشجویی و جوانی در این دانشگاه است. اهمیت این مسابقات در این است که بتوان از فرصت‌ها و فضای موجود در راستای تقویت روحیه و جسم خود و آمادگی برای ورود به جامعه استفاده کرد.


عباسپور از اهدای یک دست لباس ورزشی به تمام ورزشکاران شرکت کننده در این المپیاد خبر داد و گفت: امیدواریم شاهد دانشگاهی سرشار از شور و هیجان باشیم و تا در کنار یکدیگر اهداف مقدس جمهوری اسلامی ایران را محقق کنیم.


مدیر کل ورزش قهرمانی و همگانی دانشگاه آزاد اسلامی هم در این مراسم ابراز امیدواری کرد: برگزاری این برنامه به عنوان برنامه‌ای الگویی مورد توجه سایر واحد‌ها قرار بگیرد.


محمدرضا پهلوان در رابطه با ایجاد سلامت و روحیه نشاط و شادابی در بین دانشجویان گفت: از زمان استقلال معاونت ورزش در دانشگاه آزاد اسلامی و با ارتقا تشکیلاتی که در این بخش ایجاد شد برنامه‌های بسیار خوبی در این زمینه از طریق ورزش و به ویژه ورزش‌های همگانی صورت گرفت.


وی ادامه داد: همچنین در این راستا زیر ساخت‌های لازم و اعتبارات مورد نیاز پیش بینی شده است که این امر فرصت‌های مناسبی را در اختیار واحد‌های مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی قرار می‌دهد.


پهلوان گفت: امیدواریم با این حرکت ورزشی که امروز شاهد برگزاری آن در واحد علوم و تحقیقات هستیم، الگویی برای توسعهٔ ورزش در سایر واحد‌های دانشگاهی باشیم و در کنار یکدیگر گام‌های موثری برای توسعهٔ ورزش در دانشگاه آزاد اسلامی برداریم.


مدیرکل تربیت بدنی واحد علوم و تحقیقات نیز در این مراسم اظهار کرد: هدف اصلی این المپیاد در راستای هدف بزرگ توسعه و ارتقای ورزش در سطح دانشجویان، معرفی ورزش، وجود ورزش، تشویق و به کارگیری حداکثر ظرفیت‌های دانشجویی است.


دکتر رضا سارنگ افزود: این مسابقات در دو گروه آقایان و بانوان و با شرکت نزدیک به ۷۰۰ نفر ادامه خواهد داشت که رشته مهندسی پزشکی با ۸۰ دانشجوی ورزشکار بیشترین تعداد ورزشکار را به خود اختصاص داده است.









سارنگ: این مسابقات در دو گروه آقایان و بانوان و با شرکت نزدیک به ۷۰۰ نفر برگزار می شود که رشته مهندسی پزشکی با ۸۰ دانشجوی ورزشکار بیشترین تعداد ورزشکار را به خود اختصاص داده است



سارنگ گفت: این مسابقات به صورت بین رشته‌ای و در قالب کاروان‌های ورزشی و متشکل از دانشجو‌های یک رشته برگزار می‌شود. در پایان مسابقات به صورت المپیکی با توجه به مدال‌ها و رتبه بندی به هریک از مقام‌های اول تا سوم کاپ قهرمانی به ریاست دانشکده یا مدیر گروه تیم برنده اهدا می‌شود.


وی در رابطه با برگزاری این المپیاد گفت: یکی از مهم‌ترین و بزرگ‌ترین انتظارات، برگزاری مسابقات درون دانشگاهی بود که در دوره‌ای کوتاه و به صورت فشرده انجام شود و اولین بار است که این مسابقات به صورت متمرکز و به این شکل اتفاق می‌افتد.


مدیر کل تربیت بدنی واحد علوم و تحقیقات تصریح کرد: واحد علوم و تحقیقات یک واحد دانشگاهی بزرگ است و شاهد پیشرفت‌های علمی وسیعی از سوی این واحد دانشگاهی بوده‌ایم اما ورزش همگام با این مراتب علمی رشد نکرده است. البته با انتخاب دکتر دادکان به عنوان چهره‌ای ورزشی نگاه‌های متفاوت و بستر لازم برای توسعه و ارتقا ورزش فراهم شده است.


وی در پایان گفت: از مسئولان می‌خواهیم که در قبال دانشجویان احساس مسئولیت کنند و به پرداختن مباحث مربوط به ورزش و شناساندن ورزش در کنار مباحث علمی و پژوهشی بپردازند چرا که این بهترین فرصت برای وارد شدن به ورزش است.


در آغاز این المپیاد رژه‌ای در قالب رژهٔ ورزشی متشکل از دانشجویان دانشکده‌های مختلف و شرکت کننده در این المپیاد برگزار شد و همچنین تیم بسکتبال واحد علوم و تحقیقات که موفق به کسب مقام دوم در بین تیم‌های دانشگاهی شده بود به حرکات نمایشی پرداخت و تیم رزمی این واحد نیز متشکل از رشته‌های کاراته و ووشو به حرکات رزمی و نمایشی از جمله شکستن بتن پرداختند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب