محسن رضایی: صدوراحکم اعضای جدید مجمع تشخیص مصلحت به سال آینده موکول شد/ استفاده از توئیتر برای روشنگری را غیرقانونی نمیدانم
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، محسن رضایی در پاسخ به سوال خبرنگار آنا مبنیبر اینکه با وجود اینکه شبکه اجتماعی توئیتر فیلتر است و استفاده از فیلترشکن جرم محسوب میشود، حضور پررنگ خود را در این شبکه چگونه توجیه میکنید، گفت: اگر کاری مقدس و برای روشنگری باشد، این کار را غیرقانونی و خلاف نمیدانم و از انجام آن ابایی ندارم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشست خبری خود گفت: در دو روز گذشته جلساتی در مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره برنامه ششم توسعه و بودجه سال 96 برگزار شد. در برنامه ششم 14 مغایرت با سیاستهای کلی وجود داشت که در 3 جلسه به تصویب رسید و به شورای نگهبان تقدیم شد.
وی ادامه داد: شورای نگهبان 14 مغایرت را برای اصلاح به مجلس ارسال کرد که مجلس 7 مورد را اصلاح و 7 مورد را مجددا به شورای نگهبان بازگرداند و گفت این 7 مورد قابل اصلاح نیست.
محسن رضایی گفت: از این 7 مورد یکی مربوط به برقراری عدالت در نظام پرداخت شاغلین و بازنشستگان و مستمریبگیران کشوری و لشکری بود که تصویب شد. قرار شد دولت سال آینده نظام آزادانه پرداخت و رفع تبعیض را اجرا کند.
رضایی با بیان اینکه برنامه ششم قابل اجراست و سال 96 اولین سال برنامه ششم کشور است، تصریح کرد: در مورد 4 مغایرت دیگر از مجلس خواستیم آنها را اصلاح کند و بودجه 5 سال آینده کشور براساس برنامه ششم به تصویب برسد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت یادآور شد: 4 اختلافیه هم به دست مجمع رسید که با سیاستهای کلی ارتباطی نداشت. در 2 مورد نظر شورای نگهبان و یک مورد نظر مجلس تایید شد و مورد دیگر اصلاح شد.
رضایی با اشاره به 3 مغایرت بودجه 96 با سیاستهای کلی گفت: یکی از این مغایرتها حداقل قرار دادن درآمدهای دولت بود و مورد دیگر مغایرت با صندوق توسعه ملی بود. مورد سوم پرداخت بدهیهای دولت از محل واگذاریهای اصل 44 بود که این مغایرتها به شورای نگهبان ارجاع شد.
وی در ادامه با ارائه گزارش مختصری از جلسات 5 سال گذشته مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: مجمع در 5 سال گذشته 112 جلسه برگزار کرده و 54 مصوبه به تصویب رسانده است.
رضایی درباره عملکرد دولت درباره اقتصاد مقاومتی گفت: مجمع تشخیص مصلحت در حال نوشتن گزارشی درباره عملکرد دولت در اقتصاد مقاومتی است و تا پایان سال این گزارش به مقام معظم رهبری تقدیم خواهد شد. به همین دلیل تا تحویل گزارش درباره عملکرد دولت صحبت نمیکنم.
رضایی در ادامه به پایان دوره فعلی اعضای مجمع اشاره کرد و گفت: صدور احکام اعضای جدید به سال آینده موکول شده است و هرگونه خبر درباره صدور حکم جدید صحت ندارد و رهبری انقلاب در این خصوص تصمیمی نگرفتهاند. تاریخ تشکیل دورههای مجمع تشخیص در قانون نیامده است. برخلاف مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی، تاریخ حکم مجمع یک امر قطعی نیست و به طور عرف در اسفندماه این اتفاق صورت میگرفت. هماکنون برای اداره جلسات مجمع تشخیص مشکلی نداریم و آیتالله موحدی کرمانی مجمع را اداره میکند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت اقتصاد مقاومتی، سیاستهای کلی محیطزیست و سیاستهای کلی انتخابات را از مصوبات مهم مجمع تشخیص مصلحت در پنج سال گذشته عنوان کرد و افزود: درباره سیاستهای کلی انتخابات ابهاماتی وجود داشت که همه این ابهامات برطرف شد.
وی در ادامه سیاستهای کلی نظام قانونگذاری کشور، سیاست کلی سلامت و حمایت از تولید ملی و سیاستهای کلی خانواده از مهمترین محورهای 5 سال گذشته جلسات مجمع تشخیص با ریاست مرحوم آیتالله هاشمی عنوان کرد.
رضایی در پاسخ به سوالی درباره حضورش در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 گفت: برنامهای برای حضور در انتخابات ندارم و دعا کنید با لباس سبز پاسداری به جمع شهدا بپیوندم.
دبیر مجمع تشخیص درباره حواشی سقف پرداختی به مدیران که در مجلس تصویب شد، گفت: در این موضوع مطابق نظر شورای نگهبان عمل خواهد شد و دولت باید هرچه زودتر لایحه را به مجلس شورای اسلامی تحویل دهد.
رضایی در پاسخ به این سوال که حضورش در مجمع عمومی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی شائبه دخالت نظامیان در انتخابات را به وجود آورده است، گفت: در جبهه مردمی نیروهای انقلابی هیچ عضویت و دخالت تشکیلاتی ندارم و حضورم در جلسه مجمع به عنوان مهمان بوده است. درهرحال من از وحدت همه نیروهای انقلاب حمایت میکنم.
وی در اینباره ادامه داد: در انتخابات سال 96 یک رقابت جدی به وجود میآید و معتقدم نیروهای انقلاب با یک برنامه کامل به صورت جدی به صحنه میآیند.
انتهای پیام/