دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 ارديبهشت 1394 - 14:00
مدیرکل فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد

کشف استعدادهای قرآنی با برگزاری مسابقات قرآن و عترت

مدیرکل فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی هدف از برگزاری مسابقات قرآن و عترت را کشف استعدادهای قرآنی عنوان کرد و مسابقات را نه هدف، بلکه وسیله‌ای برای رسیدن به قرب الهی برشمرد.
کد خبر : 14604

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، عبدالرضا صادقی در جلسه شورای قرآن و عترت دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان لرستان که با حضور مدیرکل مرکز فعالیت‌های قرآن و عترت و مسئولان این کانون‌ها در واحدهای دانشگاهی استان در واحد بروجرد برگزار شد، گفت: مسابقات قرآن، شرط لازم برای کشف استعدادهای قرآنی و البته یکی از راه های آن است. از مهمترین ضروریات جامعه امروز گسترش فرهنگ قرآنی، فعالیت منسجم، عمیق و جهت‌دار است، به گونه‌ای که دانشجویان با ارائه ایده و نوآوری در زمینه قرآنی، پرچم دار و سفیران فرهنگی در جامعه باشند.


وی خطاب به مسئولان کانون‌های قرآن و عترت در واحدها گفت: دامنه فعالیت‌های کانون ها نباید محدود به برگزاری مسابقات و همایش‌ها باشد، بلکه باید با برنامه‌ریزی بلندمدت و بر اساس سیاست‌های شورای فرهنگی راهبردی که مسائل فرهنگی کلان دانشگاه را مصوب می‌کنند پیش برود و تاثیرمعنوی آن در فضای دانشگاه نمایان شود.


صادقی گفت: نهادینه کردن اخلاق قرآنی و سیره معصومین(ع) در دانشگاه از جمله وظایفی است که متولیان امر باید اهتمام بیشتری به این نکته داشته و با ایجاد انگیزه در بین دانشجویان آنان را به امور فرهنگی و قرآنی علاقه‌مند کنند.


مدیرکل کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد از پژوهش و مطالعات قرآنی به عنوان راه برون‌رفت از فعالیت‌های کلیشه ای و تکراری نام برد و گفت: الگوسازی باید یکی از راهبردهای کانون‌های قرآن و عترت باشد و استفاده از آثار شهید مطهری می تواند الگویی در این زمینه باشد.


صادقی همچنین از اماکن مذهبی و فرهنگی شهر و نیز امکانات واحد بروجرد که داوطلب میزبانی مسابقات کشوری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی است، بازدید کرد.


جواد مؤیدی مدیر فرهنگی هیئت امنای دانشگاه‎های آزاد لرستان نیز از واحد بروجرد به دلیل برگزاری باشکوه مسابقات استانی قرآن و عترت که ماه گذشته برگزار شد، تقدیر و تشکر کرد و گزارشی از عمکرد یکسال اخیر کانون‌های قرآن و عترت واحدهای استان ارائه داد و ابراز امیدواری کرد که این فعالیت ها، زمینه‌ساز رشد و تعالی فرهنگ قرآنی و دینی در بین جوانان و دانشجویان شود.


در ادامه جعفر حیدری معاون فرهنگی واحد بروجرد هم از کانون های قرآن و عترت به عنوان مهمترین و تاثیرگذارترین حوزه فرهنگی در دانشگاه‌ها و جامعه یاد کرد و درباره واگذاری درس «روخوانی قرآن»، به معاونت‌ها و دفاتر فرهنگی و کانون‌های قرآن و عترت واحدها، نکاتی را بیان کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب