گوگل در جستوجوی هیولای لخنس + ویدئو
به گزارش خبرگزاری آنا، دریاچه لخنس در اسکاتلند، از جمله معدود علل شهرت این کشور در جهان است.
براساس متون کهن کلیسایی، در سال 565 میلادی، سنت کولومبو، یکی از قدیسان کلیسای کاتولیک، شیطانی را که در قالب یک هیولا درآمده بود تا رود نس دنبال کرد و در آنجا هیولا گم شد.
در سال 1933 یک عکاس که به موضوعات عجیب میپرداخت، این دریاچه را زیر نظر گرفت و توانست عکسی خارقالعاده از موجودی شبیه دایناسور ثبت کند که در روزنامه دیلیمیل انگلستان به چاپ رسید و موجب شهرت دریاچه نس شد.
این هیولای ناشناخته که «نِسی» نامگذاری شده است، تاکنون عده زیادی از علاقهمندان به موضوعات عجیب را برای کشف واقعیت به دهکده کنار دریاچه آورده است.
در واقع، بیش از 12 دریاچه در جهان وجود دارد که به دلیل گزارشهایی درباره هیولاها شهرت دارند اما آنچه درباره لخنس متفاوت است، وجود گزارشهای تاریخی درباره رود نس که به این دریاچه میریزد و مناطق اطراف آن است که داستانهای مفصلی درباره کشیشهایی که با اژدها و دیگر هیولاهای شیطانی در این منطقه جنگیدهاند، میگوید.
نمونه عکسهایی که آن را به هیولای دریاچه لخنس نسبت میدهند
مذهب کاتولیک معتقد است که شیطان در نمودهای مختلفی مانند اژدها و هیولا به جوامع متدین حمله میکند. یکی از نظریهها این است که این موجود برای فرار از کشته شدن در خشکی به دریاچه لخنس پناه برده است.
اکنون پس از 81 سال، گوگل با استفاده از دوربینها و تکنیکهای خاص خود که در پروژه دید خیابانی این شرکت به کار گرفته شده است،
دوربینی روی عرشه یک قایق و دوربین دیگری در دست یک غواص برای بررسی این دریاچه در نظر گرفته است. در این برنامه کاربران میتوانند از بالای سطح، سطح و زیر سطح آب دریاچه تصاویری را مشاهده کنند و به دنبال این هیولا بگردند.
دوربین دید خیابانی گوگل در پی شکار تصویر هیولا
تاکنون برخی تصاویر ثبت شده از دریاچه، حاوی اشکال و اجرامی عجیب بوده است که حتی گردانندگان این پروژه را نیز شگفتزده کرده است.
یکی از تصاویر گرفته شده توسط دوربین دید خیابانی گوگل
شرکت گوگل علت پرداختن به این موضوع را اینگونه توضیح داده است: «در سال بیش از 200 هزار جستوجو با موضوع مستقیم هیولای دریاچه لخنس و 120 هزار جستوجو مرتبط با موضوع این هیولا در موتور جستوجوی ما انجام میشود که به احترام این پرسش عمومی تصمیم به کشف واقعیت گرفتیم».
اگر شما هم علاقهمند به این موضوع هستید میتوانید در تصاویر گوگل و سرویس دید خیابانی این شرکت به دنبال دایناسور بگردید و نام خود را در کنار این کشف جاودانه کنید.
گزارش: محمدرضا احمدینیا
منابع: تلگراف و لایوساینس
دانلود فایل صوتی
انتهای پیام/