دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 آذر 1395 - 17:12

شکلات‌های شیرینی که چاق نمی‌کنند!

 گروهی از دانشمندان در لوزان توانسته‌اند ساختار شکر را تغییر دهند تا از تاثیرات آن بر افزایش وزن بدن جلوگیری کنند.
کد خبر : 140578

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از مهر، یک شرکت صنعت شکلات‌سازی ساختار جدیدی کشف کرده است که به طرز قابل توجهی از میزان شکر به کار رفته در شکلات می‌کاهد به طوریکه تغییری در طعم آن ایجاد نشود. این کشف جدید بر این اساس طراحی شده است که شکلات در دهان آب می‌شود اما شکر زیادی به معده منتقل نشود. به این ترتیب شکلات در عین سالم‌تر شدن، طعم شیرین خود را حفظ خواهد کرد.


استفان کاتسیکاس، مدیر ارشد فنی این شرکت، می‌گوید: «تحقیق نوین ما با الهام از طبیعت انجام شده است و با استفاده از آن می‌توان تا ۴۰ درصد از مصرف شکر در صنعت شیرینی‌پزی و شکلات‌سازی صرفه جویی کرد».


علاوه برآن نکات کوچکی درباره این ترکیب جدید وجود دارد. این ترکیب که سریع‌تر حل می‌شود، توسط شرکت ثبت امتیاز شده است و از سال ۲۰۱۸ به طور رسمی تولید خواهد شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب