دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 ارديبهشت 1394 - 17:00
اسماعیلی در واحد گرگان:

مفاخر استان‌ها از علما تا دانشمندان و کارآفرینان می‌توانند مورد توجه شوراهای فرهنگی قرار گیرند

مدیرکل ارتباطات و نشریات فرهنگی حوزه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد:‌ چالش‌های پیش روی فرهنگ دانشگاهی باید از نگاه مراسمی عبور کند.
کد خبر : 13894

به گزارش خبرنگار آنا از گرگان، دکتر حبیب الله اسماعیلی در نخستین جلسه شورای راهبردی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان با تاکید بر دو وظیفه اصلی این شورا گفت: سیاستگذاری و نظارت بر فعالیت های فرهنگی در واحدهای استان هدف اصلی از تشکیل این شورا در استان های کشور است.


وی با بیان اینکه طرح های ماندگار نهادی و طرح های نهادی کالبدی باید نقطه توجه دانشگاه باشد، گفت: در سنجش فعالیت های فرهنگی در دانشگاه ها این فعالیت ها مدنظر قرار خواهند گرفت.


اسماعیلی ادامه داد: در حوزه تشکل ها، نشریات، کانون ها و آموزش مدیران فرهنگی و در بخش رویدادهای فرهنگی نیز توجه به مفاخر استان ها از علما تا دانشمندان و کارآفرینان می تواند مورد توجه شورا قرار گیرند.


وی خاطرنشان کرد: زبان و ادبیات فارسی و غنا بخشیدن به آن که در بیانات مقام معظم رهبری نیز بارها مورد تاکید قرار گرفته است، بستر دیگری برای فعالیت شورای راهبردی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد در استان ها است.



مشاور معاون فرهنگی دانشگاه آزاد در امور اجرایی هم مهمترین وظیفه این شورا را سیاستگذاری و برنامه ریزی فعالیت های کلان فرهنگی با توجه به شرایط هر استان دانست و اظهار کرد: این شورا بنا ندارد در واحدهای استان فعالیت های اجرایی داشته باشد.









نادری نسب، تشکیل کمیسیون تخصصی به عنوان بازوی شورای راهبردی فرهنگی و اجتماعی را در استان‌ها خواستار شد و بیان کرد: این کمیسیون ها می توانند با آشنایی کامل با شرایط فرهنگی استان کمک مناسبی برای شورا باشند



دکتر نادری نسب، تشکیل کمیسیون تخصصی به عنوان بازوی شورای راهبردی فرهنگی و اجتماعی را در استان‌ها خواستار شد و بیان کرد: این کمیسیون ها می توانند با آشنایی کامل با شرایط فرهنگی استان کمک مناسبی برای شورا باشند.


نماینده تام الاختیار دانشگاه آزاد اسلامی در استان های شمالی نیز در این جلسه اظهار کرد: فرهنگ و جامعه دو عنصر اصلی هر نظام است و فرهنگ مطلوب در جامعه اسلامی ما نیز فرهنگ اسلامی است بنابراین برنامه ریزی ها باید بر مبنای اسلام باشد.


دکتر احمد شاهورانی ادامه داد: در سازمان مرکزی برنامه ریزی فرهنگی با توجه به فرهنگ ملی کشور انجام می گیرد و شورای راهبردی استان می تواند برنامه های کلان دانشگاه را بومی ساخته و بر اجرای آنها با توجه به شرایط فرهنگی استان نظارت داشته باشد.


شاهورانی با توجه به نقش مجریان فرهنگی در واحدهای دانشگاهی اظهار کرد: شرح صدر مهمترین ویژگی مدیران فرهنگی است که این عامل باعث بهره مندی مدیران از آموزهای دینی پیامبر اکرم و ائمه سلام الله علیه خواهد شد و مدیران با شرح صدر در برابر افراط و تفریط بیمه خواهند شد.


وی با تأکید بر توجه مدیران به ظرفیت مخاطبان به خصوص دانشجویان، بیان داشت: ویژگی دیگر مدیران فرهنگی بکارگیری تعقل و اندیشه با مفهوم بهره گیری از ظرفیت های موجود در دانشگاه همانند اجرای کرسی های آزاد اندیشی می باشد.


نخستین جلسه شورای راهبردی فرهنگی و اجتماعی استان گلستان با حضور حجت الاسلام مازندرانی رئیس استانی دفتر نهاد نمایندگی رهبری، دکتر غلامرضا گلچین راد معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، اعضای حقوقی شورا و مدیران فرهنگی دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان گلستان در سالن جلسات واحد گرگان برگزار شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب