لزوم بکارگیری حاکمیت شرکتی در بانکهای دولتی / مفهوم بانکداری در ایران جا نیافتاده است
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، فرید موسوی در بیستوهفتمین همایش بانکداری اسلامی که امروز در سالن اجلاس سران برگزار شد، با تاکید بر لزوم استقرار حاکمیت شرکتی در بانک ها افزود: مجلس بر تسری این نوع حاکمیت به بخش دولتی اصرار دارد و آن را به نفع آحاد جامعه میداند.
وی تصریح کرد: نظارت بر عملکرد بانک ها موضوع مهمی است که باید با جدیت از سوی بانک مرکزی دنبال شود تا به هیچ عنوان هیچ موسسه اعتباری بدون کسب مجوز از این نهاد امکان فعالیت نداشته باشد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه دو لایحه بانک مرکزی و قانون بانکداری ایران در دولت در دست بررسی است و به زودی به مجلس شورای اسلامی تقدیم می شود، از صاحب نظران حوزه بانکی خواست تا مجلس را در بررسی آتی این دو لایحه راهبردی یاری کنند.
وی بیان کرد: بانکها بار سنگین تامین مالی کشور را بر عهده دارند در حالی که هنوز مفهوم صنعت بانکداری در کشور شناخته نشده و لازم است به این حوزه در قالب یک صنعت نگریسته شود.
موسوی تاکید کرد: اکنون نظام بانکی با چالشهای جدی رو بروست که تلاش شد در قالب اصلاح قانون بودجه 95 بخشی از آن با افزایش سرمایه دولت نزد بانکهای دولتی و نیز تهاتر بخشی از بدهیهای بانک ها به بانک مرکزی با درآمد دولت از محل تسعیر ارز به منظور بهسازی صورتهای مالی آنها، رفع شود که مصوبات مجلس به تایید شورای نگهبان نیز رسید.
وی خاطر نشان کرد: باید بحث حاکمیت شرکتی شامل بانکهای دولتی نیز شود و از این رو باید بحثهای نظارتی بانک مرکزی نیز تقویت شوند.
انتهای پیام/