دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 مرداد 1395 - 16:58
در جلسه دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید و امور ایثارگران مطرح شد

طه هاشمی: از وقت آزاد استادان برای شناخت ایثارگران و شهدا استفاده می‌شود/ حسین‌زاده لطفی: معرفی 157 دانشجوی ممتاز شاهد و ایثارگر برای جذب هیات علمی

دومین جلسه بنیاد شهید و امور ایثارگران با دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز با حضور دکتر حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمدعلی شهیدی، نماینده ولی فقیه و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاونان دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید برگزار شد.
کد خبر : 111266

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر سید طه هاشمی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه گفت: «یادمان شهدای دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان طرح ماندگار فرهنگی برای 250 شهید در دانشگاه آزاد اسلامی در حال ساخت است. در راه شناخت و معرفی آن‌ها خلاصه‌ای از زندگی‌نامه این شهیدان در حال تدوین است.»


او ادامه داد: «دانشگاه آزاد اسلامی در کنگره‌هایی که از سال 93 در دانشگاه‌های مختلف برای گرامی‌داشت یاد شهدا برگزار شده حضور فعال داشته است. کنگره شهدای مدافع حرم نیز در واحد علوم و تحقیقات این دانشگاه برگزار شده است.»


معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: «طرح استاد معتمد در دانشگاه آزاد اسلامی در دست انجام است که برای ارتباط استادان فعال با دانشجویان خواهد بود. انتخاب دانشجوی نمونه برای المپیاد شاهد و ایثارگر نیز انجام خواهد شد.»


هاشمی یادآوری کرد دانشگاه آزاد اسلامی 250 شهید دفاع مقدس و 46 شهید مدافع حرم دارد. او گفت: «رسالت جدی در این دانشگاه تبیین جایگاه ایثار و شهادت و زنده نگه داشتن یاد شهداست. تاکنون برگزاری کنگره‌ها و برنامه‌ریزی‌های طولانی مدت برای شناخت شهدای دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده است.»


او ادامه داد: «از 240 شهید گمنامی که در دانشگاه آزاد اسلامی هستند 87 یادمان به عنوان طرح ماندگار فرهنگی کالبدی تا پایان سال تکمیل می‌شود. در برخی واحدها نیز یادمان چند شهید افتتاح خواهد شد.»


معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: «کنگره شهدا و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی قصد دارد به مسائل محتوایی مربوط به شهدا بپردازد. این کنگره باید در راستای توسعه فرهنگ جهاد و شهادت و بهره‌مندی از معرفی و شناخت شهدا برگزار شود که در واحدهای این دانشگاه و بعد به صورت کنگره ملی در تهران برگزار خواهد شد.»


هاشمی با اشاره به المپیاد علمی، فرهنگی و ورزشی مخصوص ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «این المپیاد مخصوص فرزندان دانشجوی شهدا و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی است. قصد داریم برای شناخت و تبیین جایگاه شهدا رسالت خود را به انجام رسانیم.»


او با اشاره به اهداف طرح شورای ترویج ایثار و شهادت گفت: «برای تولید محتوای این شورا و نهادینه شدن این فرهنگ دانشگاه قصد دارد با استفاده از اعضای فرهیخته و روشن‌فکر خود تولیدات علمی در این جهت داشته باشد. سه محور اصلی این شورا برگزاری اردوهای جهادی، اردوهای زیارتی و تشکیل کانون‌های فرهنگی و هنری برای جلوه‌های ایثار و شهادت است.»


هاشمی افزود: «کانون‌های فرهنگی و اجتماعی برای همه دانشجویان است و هسته اولیه تولید محتوای شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تشکیل می‌دهد.»


معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: «این دانشگاه قصد دارد از وقت آزاد استادان موظفی برای شناخت و معرفی ایثارگران و شهدا و ترویج فرهنگ آنها در میان دانشجویان استفاده کند.»


او در پایان افزود: «کار اصلی برای تولید محتوای شورای ترویج کار علمی است که این دوره‌ها برای پشتیبانی این شورا تاثیرگذار خواهند بود.»


جذب دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی برای هیات علمی


دکتر فرهاد حسین‌زاده لطفی، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این جلسه گفت: «157 نفر از دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر برای جذب هیات علمی معرفی شدند، با 111 نفر مصاحبه شده و برای 47 نفر تشکیل پرونده داده‌اند. 15 نفر بورسیه شده‌اند و 32 نفر ثبت‌نام کردند که پرونده آنها نیز در دست بررسی است.»


او افزود: «174 نفر دیگر از دانشجویان شاهد و ایثارگر در فراخوان جذب 94 ثبت‌نام کردند و پرونده تشکیل داده‌اند. هم‌چنین تبدیل وضعیت استخدامی برای کارکنان و اعضای هیات علمی شاهد ایثارگر در درست اجراست که قرارداد آنها از پیمانی به رسمی تبدیل شود.»


اشتغال‌زایی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی


دکتر مرتضی احسانی، معاون مالی و اداری دانشگاه آزاد اسلامی هم گفت: «با توجه به اجرای قانون جامع خدمات‌رسانی، دانشگاه آزاد اسلامی در دو مسیر اشتغال‌زایی و تامین حقوق و دستمزد کارکنان شاهد و ایثارگر گام برمی‌دارد.»


او افزود: «حداقل 20درصد از جذب هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی از جامعه شاهد و ایثارگر انجام شده و 25درصد از نیازهای استخدامی و کارمندان این دانشگاه نیز از خانواده‌های شاهد ایثارگران تامین می‌شود.»


احسانی با اشاره به مزیت‌های طرح‌ شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: «پرداخت حق سرپرستی به همسران شاهد یکی از مزیت‌هایی است که دانشگاه آزاد اسلامی برای کارکنان و استادان شاهد و ایثارگر خود در نظر گرفته است.»


دکتر محمد دادکان، معاون ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی نیز ضمن تبریک برای پیروزی‌‌های ایران در المپیک، گفت: «المپیاد جامع دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی در سه مرحله درون واحدی، استانی و سراسری برگزار می‌شود که امیدواریم با برگزاری این المپیاد دانشجویان با استعداد شاهد و ایثارگر را برای تیم‌های دانشگاه آزاد اسلامی جذب کنیم.»


در پایان این مراسم، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اعطای لوح تقدیری از دکتر حمید میرزاده قدردانی کرد.




انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب