پشهپرانهایی برای مسافرت آرام + تصاویر
به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از گیزمگ، فراتر از کفیهای حرارتی، سلولهای حرارتی تنوعی از گجتهایی را ایجاد کرده است که با باتری کار میکنند و میتوان از آنها به عنوان دفعکننده پشهها استفاده کرد.
شرکت سازنده، این دفعکننده حشرات را با وزن سبکتر تولید کرده است که کاربران میتوانند از آن در محیطهایی که احتمال وجود پشه وجود دارد،حتی در بیابان، استفاده کنند. این ابداع با توجه به سلولهای حرارتی به کار رفته در آن، فناوری مبارزه با پشهها را در کولهپشتی کاربران قرار میدهد.
به گفته شرکت سازنده، فانوسهای دفعکننده پشه که از فناوری سلول حرارتی در آن استفاده شده است، تا 96 درصد در برابر حمله پشهها مؤثرند. این فانوس دفعکننده سلول حرارتی منطقه ایمنی را از نظر نیش پشه فراهم میکند. این فانوس، بوی خفیفی ایجاد میکند اما این سیستم مانند شمع، مشعل، اسپری و سایر روشهای سنتی دفع پشه آزاردهنده نیست بلکه در پسزمینه، کار دفاعی خود را انجام میدهد.
فناوری سلول حرارتی حدود دو دهه است که در مصارف نظامی و سایر بخشها مورد استفاده قرار گرفته است و به تازگی، این شرکت تولیدکننده تصمیم گرفته این فناوری را در اختیار جمعیت وسیعتری قرار دهد. این دفعکننده پشه تاشدنی وزن سبکی دارد و کاربر به راحتی میتواند آن را با خود حمل کند.
این وسیله با یک مخزن گاز اجاق کار میکند. برای باریک کردن این دفعکننده، کارتریج بوتان سلول حرارتی را که در محصولات بزرگتر استفاده میشد، خارج کردهاند. در واقع، اجاق لازم برای کار کردن این پشهپران همان مخزن گاز اجاق مسافرتی است که به طور فشرده می توان آن را داخل کولهپشتی حمل کرد.
نتیجه این کار ایجاد یک دستگاه دفع کننده حشرات با وزن 114 گرم است که یک منطقه محافظتشده در ابعاد 4/6 × 4/6 متر را فراهم می کند.
این فانوس مجهز به یک المنت برای ایجاد جرقه گرمایی است. حرارت ایجاد شده، لایه آبی دفع کننده را فعال میکند که از ماده «آلترین» اشباع شده است. این ماده، نوع مصنوعی حشرهکشی است که در گل داوودی یافت میشود.
این دستگاه دفع کننده با استفاده از این سلول حرارتی و مخزن گاز 100 گرمی، تا 80 ساعت شما را از نیش و حمله حشرات در امان نگه میدارد. این محصول در شرایط و محیطهای مختلفی از جمله کوهستان، بیابان و جنگل که احتمال وجود حشرات مزاحم وجود دارد کاربرد دارد.
مترجم: ندا اظهری
انتهای پیام/