دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
بانک مرکزی اعلام کرد

بررسی پرداخت وام ازدواج از محل منابع قرض‌الحسنه جاری بانک‌ها

بانک مرکزی اعلام کرد پرداخت وام ازدواج از محل منابع قرض‌الحسنه جاری بانک‌ها در دست بررسی است.
کد خبر : 102314

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، با توجه به اهمیت موضوع ازدواج جوانان و ضرورت فراهم کردن تسهیلات لازم برای این امر، بانک مرکزی دراجرای تبصره 29 قانون بودجه سال جاری، پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج از محل منابع قرض‌الحسنه جاری بانک‌ها را بررسی می‌کند که پس از حصول نتیجه، نحوه اقدام بر موضوع به سیستم بانکی ابلاغ خواهد شد.


گفتنی است، بر اساس بخشنامه پیشین حوزه اعتبارات بانک مرکزی درباره تامین منابع تسهیلات ازدواج، بانک‌ها مجازند از محل منابع قرض‌الحسنه پس‌انداز به منظور اعطای وام به مزدوجین اقدام کنند.


به گزارش آنا، در بخشنامه پیشین ،بانک مرکزی تمام بانکها و موسسات اعتباری را موظف کرد امکانات لازم برای شروع پرداخت یکصدمیلیون ریالی تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج برای هریک از زوجین را حداکثر از ابتدای مرداد ماه سال جاری فراهم کنند و پرداخت آن را در اولویت قرار دهند.


این بخشنامه به دنبال تصویب تبصره 29 قانون بودجه سال 1395 صادر شده است ‌که در آن بانک مرکزی به منظور حمایت از ازدواج جوانان، موظف شد تمام بانکها و مؤسسات اعتباری کشور را ملزم کند به اندازه سهم خود از مجموع سپرده‌های قرض‌الحسنه در پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه مشارکت کنند و تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج را در اولویت نخست پرداخت قرار دهند.
متن کامل بخشنامه به شرح زیر است:


احتراماً، با عنایت به اهمیت موضوع ازدواج جوانان و ضرورت فراهم کردن تسهیلات لازم برای این امر مراتب زیر برای استحضار و رعایت ابلاغ می‌شود:
منابع قرض‌الحسنه پس‌انداز بانکها پس از کسر الزامات قانونی بایستی برای پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به آحاد مردم اختصاص یابد.


تمام بانکها و موسسات اعتباری موظفند امکانات لازم برای شروع پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج یکصد میلیون ریالی برای هریک از زوجین را حداکثر از ابتدای مرداد ماه سال جاری فراهم کنند.


پرداخت قرض‌الحسنه ازدواج و سایر تکالیف قانونی در اولویت پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه بوده و توصیه موکد می‌شود در صورت عدم کفایت منابع قرض الحسنه پس انداز از پرداخت سایر تسهیلات قرض‌الحسنه حتی‌الامکان خودداری شود.


بانکها برای جذب منابع قرض‌الحسنه پس‌انداز مجاز به انجام تبلیغات وزین و متعارف و اختصاص جوایز هستند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب