توانمندسازی دانشجویان با استفاده از متخصصین حوزه صنعت
به گزارش خبرنگار آنا، حبیبه فخرایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز دیر در حاشیه برگزاری جلسه ستاد راهبری و نظارت بر پیادهسازی سند تحول و تعالی واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر در گفتوگو با خبرنگار آنا با بیان ظرفیتهای استان بوشهر اظهار کرد: با وجود استقرار ۱۳ پالایشگاه گازی، ۲۸ پتروشیمی در پارس ۱، پارس ۲ و پارس ۳ که در شهرستانهای عسلویه، کنگان و دیر وجود دارند میتوان از متخصصین حوزه صنعت برای جذب هیئت علمی وابسته و برگزاری دورههای عملی توانمندسازی دانشجویان بهره برد.
وی افزود: استان بوشهر با توجه به مواهب خدادای نظیر دریا، معادن، نخیلات، گاز و نفت و نیز وجود صنایع محتلف، صنایع پتروشیمی استانی غنی بوده که امکان پیریزی طرحهای متعدد پژوهشی، علمی و اقتصادی را داراست.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز دیر با بیان ویژگیهایی بندر دیر توضیح داد: این بندر، بزرگترین بندر صیادی و سفاری کشور بوده که فاصلهای نزدیک و مرز آبی با کشور قطر دارد و با داشتن ۳۳ هکتار اراضی مناسب برای مزرعه پرورش آبزیان خصوصا میگو به حمایت مدیران ارشد سازمان و نیز جلب سرمایه گذاری در این حوزه نیازمند است.
فخرایی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی مرکز دیر دارای ۳۰ هکتار زمین مستعد فعالیت در همجواری دریاست که با اقدامات مناسب، مجوز و موافقت اصولی برای احداث مزرعه پرورش میگو اخذ و پروپوزال اجرایی نیز به سازمان مرکزی دانشگاه ارائه شده و مجدانه پیگیر انجام ادامه این روند تا ایجاد و بهره برداری هستیم.
وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی مرکز دیر و حوزه آموزش و توانمندسازی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس، عنوان کرد: طبق تفاهمنامهای که با این سازمان در سال جاری منعقد شده گامی اثرگذار در اجرای طرح پویش، ارتباط با صنعت، توانمندسازی دانشجویان در محیطهای صنعتی و هدایت دانشجویان در مسیر اشتغال برداشتهایم که قطعا نتایج سودمندی برای دانشگاه، دانشجویان و صنایع به همراه خواهد داشت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز دیر بیان ظرفیتهای دانشگاه آزاد در راستای اقتصاد دانش بنیان و درآمدزایی مطرح کرد: دانشگاه میتواند در چندین حوزه راهاندازی، بهره برداری میادین نفت و گاز، تامین منابع انسانی متخصص و آموزش دیده، تأمین تجهیزات و تعمیرات، خدمات فنی و مشاوره و مدیریت ... در صنایع همانند سایر شرکتهای خصوصی در بخشهایی از این صنعت مانند آموزش، پژوهش، طرحهای پژوهشی با توجه به وجود اعضای هیئت علمی متخصص و باتجربه ورود کرده و با حمایت از صنایع و انجام مأموریتهای اجتماعی، داشتههایی از درآمدزایی اقتصاد دانش بنیان استخراج کند.
انتهای پیام/