فراخوان دومین دوره جایزه ملی آموزش هنر با عنوان سرو ایرانی منتشر شد
به گزارش خبرگزاری آنا، محمد حسین اسماعیلی مدیرکل این دفتر با اعلام خبر فوق اظهار داشت: پس از برگزاری موفق اولین دوره جایزه ملی آموزش هنر با عنوان سرو ایرانی که ویژه معرفی و تجلیل از مدیران و مدرسان برگزیده هنرستانهای هنرهای زیبا بود، دومین دوره این رویداد نیز ویژه معرفی و تجلیل از مدیران و مربیان برگزیده آموزشگاههای آزاد هنری برگزار میشود.
اسماعیلی درباره اهداف این رویداد گفت: فراهـم نمـودن شـرایط مطلـوب بـرای رقابـت سـالم و سـازنده بـه منظـور رشـد و تعـالی نظـام تعلیـم و تربیـت و ترغیـب مدیـران و مربیـان بـه تتلا هـر چـه بیـشتر بـرای ایفـای رسـالت آمـوزشی و هنـری، انتخاب و تقدیر از مدیران و مربیان برگزیده آموزشگاهها در سطح استانی و ملی، ایجاد انگیزه برای مدیران و مربیان آموزشگاههای آزاد هنری، معرفی ظرفیتهای آموزشی و توجه ویژه به کارایی و اثربخشی آموزش هنر در ارتقای فرهنگ کشور و انتقال تجارب موفق و الگوهای آموزش هنر و استفاده از آنها در سیاستگذاری فرهنگی و هنری از مهمترین اهداف این رویداد است.
وی افزود: برای انتخاب مدیران و مربیان برگزیده شاخصهای سه گانهای طراحی شده که عبارتند از: شــرایط و مؤلفه هــای دانــشی شامل مجموعــهای از آموخته هــا، دانش هــا، بینش هــا و شایســتگیهای علــمی کــه داوطلــب را در فرآیـند آموزش و مدیریت هـنری توانمـد میـسازد. شــرایط و مؤلفه هــای تخصــصی شامل مجموعهای از تلاش هـا، تجربیـات و مهارت هـای تخصـصی و عمـلی کـه داوطلـب در فراینـد آموزش و مدیریت هنری به کار میبندد. شرایط و مؤلفههای عملکردی و اخلاقی شامل رعایت اصول اخلاق حرفهای حاکم بر شغل و حرفه با رعایت شاخصهایی نظیر انجام وظایف موثر، ارزشها و هنجارهای اجتماعی، احترام و تکریم دیگران، عدالت و انصاف آموزشی.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و آموزشهای هنری درباره شرایط شرکت در این رویداد بیان داشت: فقط مدیران آموزشگاههای آزاد هنری دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مربیان آموزشگاههای آزاد هنری که دارای کارت صلاحیت تدریس هستند مجاز به شرکت در این رویداد میباشند. دارا بودن حداقل دو سال سابقهی مدیریت مستمر برای مدیران و دو سال سابقهی تدریس مستمر برای مربیان آموزشگاههای آزاد هنری از دیگر شرایط شرکت در این دوره از جایزه سرو ایرانی است. مدیران و مربیان داوطلب دریافت جایزه سرو ایرانی فقط مجاز به درج و ارائهی فعالیتها و عملکردهای خود در دو سال قبل از برگزاری رویداد میباشند و مدارک و مستندات سالهای قبل از آن مورد بررسی رار نخواهد گرفت. همچنین مدیران و مربیانی که یک دوره به عنوان مدیر یا مربی برتر درسطح ملی انتخاب شده باشند، نمیتوانند در دوره بعدی رویداد شرکت کنند.
اسماعیلی ادامه داد: دومین رویداد جایزه ملی آموزش هنر در دو سطح استانی و ملی برگزار میشود در پایان مرحله استانی، از مدیران و مربیان برتر استان توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تقدیر به عمل میآید. از بین مدیران و مربیان منتخب مرحله استانی، مدیران و مربیان برتر در سطح ملی انتخاب و در مراسم اختتامیه که همزمان با هفته معلم در اردیبهشت ۱۴۰۴ در تهران برگزار میشود با اعطای جایزه سرو ایرانی تجلیل خواهد شد.
وی در پایان گفت: متقاضیان شرکت در دومین جایزه سرو ایرانی تا ۲۰ بهمن مهلت ارند در این رویداد شرکت نمایند و برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت فرمهای مربوطه میتوانند از طریق مراجعه حضوری به ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها و یا از طریق مراجعه به سایت www.amoozeshehonar.farhang.gov.ir اقدام نمایند.
انتهای پیام/