دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در پاسخ به آنا مطرح شد؛

مراکز مشاوره دانشگاه‌ها زیر ذره‌بین؛ ارزیابی عملکرد لحظه‌ای

مراکز مشاوره دانشگاه‌ها زیر ذره‌بین؛ ارزیابی عملکرد لحظه‌ای
مدیر کل دفتر مشاوره سلامت سازمان امور دانشجویان درباره ارزیابی عملکرد مراکز مشاوره دانشگاهی برای رسیدگی به وضعیت جسمانی و روانی دانشجویان توضیحاتی ارائه کرد.
کد خبر : 951294

حمیدرضا حسن آبادی مدیر کل دفتر مشاوره سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان در گفت‌و‌گو با آنا درباره چگونگی آشناسازی دانشجویان با مراکز مشاوره دانشگاه‌ها اظهار کرد: بخشی از مراکز مشاوره و سلامت جسمانی دانشگاه‌ها ۲۴ ساعت شبانه روزی پاسخگوی مشکلات دانشجویان هستند.

حسن آبادی افزود: آگاهی بخشی دانشجویان برای آشنایی با مشاوره‌های سلامت از طریق مراکز مشاوره، دفتر سازمان امور دانشجویان، اطلاع رسانی در فضای مجازی و آموزش، بروشور، همیاران و ... انجام می‌شود، البته اینها اندک هستند و باید راهکار‌های دیگری را پیدا کنیم. 

وی در واکنش به این سوال که گاهی اوقات برخی از دانشجویان مدعی می‌شوند چندین بار دچار رفتار‌های خود آسیب رسان شده‌اند، اما سازمان امور دانشجویان از آنها حمایتی نداشته است، گفت: در ابتدا، باید صحت سنجی انجام شود که ما نمی‌توانیم این فرایند را انجام دهیم، ممکن است فردی با برقراری تماس تلفنی اعلام کند قصد خودکشی از پشت بام دانشگاهی را دارد که نباید سریع این خبر را باور کرد و بسیاری از این موارد فیک هستند. 

مدیر کل دفتر مشاوره سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان ادامه داد: در اسراع وقت اضافه کرد: اگر، در اسراع وقت دانشجویی را دریابیم که رفتار‌های خود آسیب رسان دارد، حتما به کمک وی خواهیم شتافت.

حسن آبادی درباره ارزیابی مراکز مشاوره دانشگاه‌ها گفت: هر روزه فرم‌های ارزیابی و گزارش عملکرد، پرتال سازمانی، تماس‌های تلفنی، دبیرخانه‌ها و مراکز مشاوره دانشگاه‌ها برای خدمت رسانی به دانشجویان دریافت و رصد می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا تفاوتی بین سلامت روان و جسمی دانشجویان در تمام رشته‌های دانشگاه‌های کشور وجود دارد یا خیر؟، افزود: ممکن است در وزارت علوم رشته‌ای در بحث تحصیلی بیشتر درگیر باشد، اما اطلاعات رشته‌ای در بحث‌های روان شناختی تفاوت‌های آن چنانی ندارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب