دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در قالب یک رویداد کارآفرینی؛

فناوری‌های حوزه کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی معرفی می شوند

فناوری‌های حوزه کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی معرفی می شوند
رویداد کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان، سبزی و صیفی ۲۶ و ۲۷ آذرماه برگزار می‌شود.
کد خبر : 944984

به گزارش خبرگزاری آنا، رویداد کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی همراه با معرفی فناوری‌های موجود در مراکز و موسسات تحقیقاتی سازمان تات، ۲۶ و ۲۷ آذرماه در مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

 فناوری‌های نوین در حوزه‌ها و بخش‌های تولید، برداشت و حمل و نقل محصولات کشاورزی و غذا، نگه‌داری، انبار داری و افزایش ماندگاری، بسته بندی و فرآوری، ترویج و آموزش کشاورزی با بکارگیری فناوری‌های نوین آموزشی (متاورس و ...)، کاربرد هوش مصنوعی/ اینترنت اشیاء و ...، سنجش و پایش میزان ضایعات، تولید محصولات جدید (با ارزش افزوده بالا)، زیست فناوری و ژنتیکی و نان و شیرینی و پسماند‌ها و محیط زیست از محور‌های این رویداد است.

پیش بینی شده به ۱۰ ایده- فناوری برتر جوائزی اعم از نقدی و غیرنقدی، فضای استقرار، معرفی به نهاد‌های حامی/سرمایه‌گذار و معرفی به رسانه‌های استانی و ملی اعطا می‌شود. 

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب