برنامه پایش مستمر وضعیت غذا و تغذیه کشور طراحی میشود
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر هدایت حسینی اظهار کرد: با توجه به اهمیتی که تغذیه و غذای سالم در سلامت مردم دارد، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور به عنوان یک انستیتوی ملی، برنامهای را طراحی کرده است که بتواند وضعیت غذا و تغذیه کشور را به صورت مستمر مورد پایش قرار دهد.
وی افزود: این برنامه، بر اساس یک نظام مراقبت بسیار مبتنی بر آخرین منابع علمی دنیا طراحی شده که در این برنامه به بحثهای بررسی ریز مغذیها، سبد غذایی مردم کشور در اقلیمهای مختلف و در گروههای سنی و جنسی مختلف، بحث بیوشیمیایی و عوامل خطری که در ارتباط با تغذیه مردم است، توجه ویژه شده است.
دکتر حسینی در ادامه افزود: در این برنامه به چهار عامل از قبیل مقدار نمک، شکر، چربی و اسیدهای چرب که وزارت بهداشت به عنوان هدف تعیین کرده است توجه شده است.
وی با بیان اینکه برنامه ملی مراقبت یک برنامه کشوری است، اظهار امیدواری کرد که با حمایتهای وزارت بهداشت این برنامه از نیمه دوم امسال اجرا شود.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور افزود: اطلاعات این برنامه مستمر و دائمی است که بعد از راه اندازی میتواند در اختیارات مسئولان کشور و وزارتخانههای بهداشت، جهاد کشاورزی، رفاه، صنعت،معدن تجارت و دیگر سازمانها و ارگانهایی که در حوزه غذا و تغذیه فعالیت دارند قرار گیرد و همچنین در سیاست گذاریها و سرمایه گذاریهای کلان ملی مورد استفاده قرار گیرد.
دکتر حسینی در ادامه گفت: این برنامه به عنوان بخشی از برنامه نظام سلامت کشور در واقع میتواند در پیشگیری و کاهش بار بیماریها مرتبط با غذا موثر باشد و تاثیرات مثبت در نظام سلامت کشور و طرح تحول سلامت دارد و در نهایت منجر به ارتقای سلامت مردم میشود.
انتهای پیام/