دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

استفاده بیش از 60 درصدی مراکز تحقیقاتی از محصولات آزمایشگاهی یک شرکت دانش بنیان

استفاده بیش از 60 درصدی مراکز تحقیقاتی از محصولات آزمایشگاهی یک شرکت دانش بنیان
بر اساس اعلام معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری یکی از شرکتهایدانش بنیان فعال در عرصه تجهیزات پزشکی توانسته نیاز بیش از ۶۰ درصد مراکز تحقیقاتی و پژوهشی را رفع کند.
کد خبر : 940269

به گزارش خبرگزاری آنا، این شرکت دانش بنیان از سال ۱۳۷۴ به عنوان پیشگام در تولید تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی در زمینه نگهداری مواد بیولوژیک و دستگاه‌های کشت سلول فعالیت می‌کند و موفق شده است به یکی از تولیدکنندگان اصلی در این حوزه تبدیل شود.

این شرکت با تولید بیش از ۱۷ محصول برای اولین بار در ایران و سهیم کردن کشور در خودکفایی در تولید تجهیزات پزشکی پا به عرصه‌ای جدید گذاشته است. برند دانش پژوهش فجر با تولید بیش از ۲۰ هزار دستگاه در سراسر ایران، نیاز‌های محققان و مراکز درمانی کشور را پاسخگو بوده و اکنون به عنوان نماد کیفیت و نوآوری در صنعت زیست‌فناوری، بیوتکنولوژی، تحقیقاتی و آزمایشگاهی شناخته می‌شود. 

محمد حسن بسطامی، مدیرعامل این شرکت به نقش موثر شرکت در بحران کرونا اشاره کرد و گفت: با آغاز پاندمی کرونا، این شرکت با تدابیری موثر به کمک سلامت کشور شتافت. تولید دستگاه‌های ضدعفونی کننده البسه و منسوجات برای کادر درمان و مراکز درمانی، افزایش ظرفیت تولید یخچال و فریزر‌های آزمایشگاهی برای نگهداری دارو و کیت‌های مورد نیاز درمان بیماران و به‌روزرسانی ترکیبی دستگاه‌هایی نظیر کشت سلول CO۲ به منظور تولید واکسن کرونا، از جمله اقداماتی بود که به خوبی به انجام رسید.

حضور در نمایشگاه «ایران ساخت»؛ پیوندی برای رشد و توسعه

وی از نقش موثر شرکت‌های دانش‌بنیان در تقویت اقتصاد و ارتقاء سطح فناوری در کشور سخن گفت و یکی از میدان‌های اصلی برای تقویت این نقش را «نمایشگاه ایران ساخت» خواند.

سفر ۱۲ ساله به ایران‌ساخت از سال ۹۲ تا ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان دانش پژوهش فجر از حضور ۱۲ ساله این شرکت در نمایشگاه «ایران ساخت» خبر داد و تاثیرات مثبت این رویداد را در رشد و توسعه شرکت خود تشریح کرد.

بسطامی بیان کرد: ما از سال ۹۲ و در اولین دوره نمایشگاه ایران ساخت در این رویداد شرکت کردیم و به طور ممتد در تمام دوره‌های آن حضور داشتیم؛ این حضور با هدف ایجاد ارتباط موثر با بازار، جذب مشتریان جدید و ارتقاء کیفیت محصولات همراه بوده است.

به گفته او، نمایشگاه ایران ساخت به عنوان یک بستر مناسب برای تعامل با سایر شرکت‌ها و ارائه محصولات جدید، باعث شده تا این شرکت بتواند به بهترین شکل ممکن از قابلیت‌های خود بهره‌برداری کند.

مدیرعامل این شرکت به رشد تعداد نیروی انسانی به واسطه نمایشگاه ایران ساخت اشاره کرده و گفت: در سال ۱۳۹۲ تنها ۳۰ نفر نیروی انسانی در شرکت مشغول به کار بودند، اما حالا بیش از ۲۵۰ نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم در این شرکت فعالیت می‌کنند که این رشد چشمگیر نشان‌دهنده استفاده بهینه از فرصت‌هایی است که از طریق نمایشگاه به وجود آمده است.

تسهیلات ایران ساخت؛ کلید موفقیت

بسطامی همچنین تأکید کرد که تسهیلاتی که از نمایشگاه ایران ساخت دریافت کرده‌اند، نقشی حیاتی در این رشد و توسعه داشته است و این تسهیلات به شرکت این امکان را داده که با تمرکز بیشتری بر روی کیفیت محصولات خود کار کند و در عین حال به تقویت بازار و افزایش ظرفیت تولید بپردازد.

صادرات به کشور‌های همسایه

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان از تجهیز ۸۰ درصدی سازمان انتقال خون کشور خبر داد و گفت: بیش از ۶۰ درصد مراکز تحقیقاتی و پژوهشی از محصولات این شرکت استفاده می‌کنند؛ از ابتدای سال جدید، سیاست‌های صادراتی شرکت به کشور‌های همسایه از جمله افغانستان، عراق و تاجیکستان مورد توجه قرار گرفته است. یک تفاهم‌نامه نیز با کشور افغانستان برای انتقال تکنولوژی و راه‌اندازی سبد کالا برای انتقال خون سیار امضا شده است.

یخچال آزمایشگاهی کیت و دارو: راه‌حلی نوین برای نگهداری امن دارو‌ها

بسطامی به یخچال آزمایشگاهی کیت و دارو اشاره کرده و گفت: این یخچال با دمای +۴ درجه سانتی‌گراد به طور ویژه برای استفاده در اتاق عمل، بخش بستری بیمارستان‌ها و خانه‌های بهداشت طراحی شده است. این دستگاه، به عنوان ابزاری حیاتی در بخش‌های مختلف بیمارستانی، تضمین‌کننده نگهداری امن و بهینه دارو‌ها و مواد حساس پزشکی است.

وی افزود: به ویژه در اتاق‌های عمل و بخش‌های بستری، این یخچال نقش بسزایی در حفظ کیفیت دارو‌ها و کیت‌های پزشکی ایفا می‌کند و به سلامت بیماران کمک می‌کند.

بسطامی همچنین از ارزآوری ۵۰ درصدی این محصول دانش‌بنیان اشاره کرده و گفت که با بومی‌سازی این محصول، دیگر واردات آن توجیه اقتصادی ندارد و کیفیت بالای محصولات ایرانی این نیاز را کاملاً برطرف کرده است.

در نهایت، این شرکت با افتخار در کنار نیاز‌های بهداشتی و درمانی کشور ایستاده و با رعایت استاندارد‌های جهانی به تولید محصولاتی با کیفیت و قابل رقابت در بازار‌های بین‌المللی ادامه می‌دهد. اقداماتی که در دستور کار این شرکت قرار دارد، نویدبخش آینده‌ای روشن در عرصه بهداشت و درمان برای کشور خواهد بود.

دستگاه انکوباتور کشت سلول CO۲؛ نوآوری در عرصه داروسازی

از جمله تولیدات کلیدی و استراتژیک دیگر، این شرکت می‌توان به دستگاه اینکوباتور کشت سلول CO۲ اشاره کرد. این دستگاه به عنوان ابزاری حیاتی در تولید دارو‌های نوترکیب، دارو‌های ضد سرطانی و واکسن‌های استراتژیک و پرمصرف مطرح است.

این شرکت همچنین دیپ فریزر‌های ۸۶- درجه با حجم‌های مختلف و انواع فریزر‌ها و یخچال‌های آزمایشگاهی برای نگهداری کیت‌ها و دارو‌ها را نیز تولید می‌کند.

به گفته مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، این دستگاه تا به امروز در بیش از ۴۰۰ مراکز درمانی تهران نصب شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب