واکنش چمران به تغییر شهردار تهران/ چالشهای تاکسیهای برقی
به گزارش گروه فرهنگ و چامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران پیش از آغاز جلسه امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه قرار است گزارش یکی از محلات منطقه ۱۱ در جلسه ارائه شود اظهار کرد: یک فوریت تعیین آرامستانهای جدید پایتخت در جلسه امروز بررسی میشود. بحث اصلی آن پس از تصویب در کمیسیونها بررسی خواهد شد و نقاط مختلف باید تعیین شود تا برای خرید اقدام صورت بگیرد. سعی شد در چهار نقطه تهران مکانیابی انجام شود چراکه ترافیک روزهای پایانی هفته در محدوده بهشت زهرا سنگین است.
وی با اعلام اینکه قرار است امروز گزارشی از پروژههای عمرانی شهر ارائه شود گفت: این گزارش برای این است که ببینیم این طرحها در چه مرحلهای هستند. در جلسه آینده گزارش بازدید از واگنهای چینی نیز ارائه خواهد شد.
چمران درخصوص کرایه تاکسیهای برقی هم یادآور شد: اینکه کرایه چقدر باشد در شورا تصویب شده و در زمان تعیین نرخ اعلام شده که خودروهای گران قیمت با امکانات بیشتر از تاکسیهای معمولی تا ۸۰ درصد میتوانند اضافه دریافت داشته باشند، اما پیشنهاد سازمان تاکسیرانی این بود که بیش از ۵۰ درصد اضافه نشود و ۳۰ درصد از مبلغی که پیشبینی شده بود کمتر است. قیمت این تاکسیها یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است و گلایه برخی رانندگان را به دنبال داشته و میگویند که چرا فکر ما نیستید.
وی گفت: با بیان اینکه این خودروها بنزین مصرف نمیکنند، قرار است طبق مصوبه هیئت دولت یارانه پرداخت شود. وزارت نفت میگوید باید این خودروها کار کنند تا ببینیم که مصرف بنزین کاسته میشود
جمران افزود: اگر این موضوع محقق شد ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت خواهد شد، اما باید در ابتدای امر این تسهیلات پرداخت شود. رئیس جمهور شهید موافقت کرده بود که این کار صورت بگیرد و امیدواریم به نتیجه برسد چراکه در غیر این صورت برای رانندگان شرایط سختی ایجاد خواهد شد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره قرارداد واگنهای وارداتی نیز تصریح کرد: شهردار تهران با رئیس جمهور صحبتهایی در مورد قرارداد واگنهای چین داشته، اما هنوز دولت تشکیل نشده است. امیدواریم این مسیر ادامه پیدا کند چراکه توسعه حمل و نقل برای هر دولتی ارزشمند است.
چمران در رابطه با تغییر شهردار تهران یادآور شد: ما تابع قانونیم و قانون هرچه بگوید باید اجرا کنیم و فراقانون نداریم.
وی با بیان اینکه منطقه ۱۹ منطقه خاصی است و زمینهای وقفی را بدون پروانه میفروشند، اظهار کرد: عدهای هم این کار و کاسبی را دارند که بسازند و بفروشند؛ بنابراین شرایط نامناسبی دارد که ایجاب کرد سخت مقابل آن بایستند که این روند دنبال شد. شهرداری باید سفت و سخت مقابل ساختوساز غیرمجاز بایستد و در صورت ساخت، تخریب کند. این مطرح میشود که، چون ساختهاند باید آب و برق و گاز فراهم شود؛ این درست است، اما باید به صورت مجاز و بر اساس قانون ساخته شود.
انتهای پیام/