نگاه نخبگانی و دانشبنیانی در دولت آینده ادامهدار و رو به رشد باشد
فرزاد نادی با اشاره به اینکه فعالیت دانشبنیانی از اوایل دهه ۹۰ در کشور شکل گرفته به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: در ابتدای امر مراکز دولتی و ارگانها خیلی با مفهوم دانشبنیان آشنا نبودند، به همین واسطه اعتماد به محصولات دانشبنیان هم در آن برهه کم بود.
وی ادامه داد: با اعمال تحریمهای شدید علیه ایران و جلوگیری از واردات کالاها به کشور، تولید محصولات داخلی کم کم پررنگتر شد و به واسطه آن اعتماد به محصولات دانشبنیان قوت گرفت.
مدیر شرکت بیان کرد: محصولات دانشبنیان مبتنی بر پژوهش هستند؛ بنابراین تولیدات آن نیز زمانبر است، به همین دلیل نیاز به حمایت مسئولان در همه زمینهها از قبیل قانونگذاری، تولید، بازارسازی داخلی و خارجی است.
وی ادامه داد: رئیس جمهور آینده باید در زمینه تولید، فروش و بازارسازی برای دانشبنیانها توجه کند، اعتماد و اعتقاد داشتن به بحث دانشبنیان را باید در زمره مسائل خود قرار دهد.
نادی افزود: اکنون از روند ایجادشده راضی هستیم؛ چراکه هم به بحث نخبگان و هم دانشبنیانها به طور جدی توجه میشود و ما نمود این امر را در جامعه میبینیم.
به گفته وی،۱۰ سال پیش کسی نه مبحث دانشبنیان را میشناخت و نه به آن اعتماد داشت، اما امروزه علاوه بر جامعه دانشگاهی و نخبگانی کشور، قشر اجتماعی کشور نیز با دانشبنیانی آشنا شدند و به محصولات دانشبنیان اعتماد میکنند.
نادی یادآور شد: دولت آینده باید این نگرش را دنبال کنند و حمایت، پشتیبانی از تولید و بازار دانشبنیان را مد نظر خود قرار دهند.
انتهای پیام/