حمایت انجمنهای تخصصی از کنگره کنسرژنومیکس
به گزارش خبرگزارس علم و فناوری آنا، بهروز حاجیان طهرانی نایب رئيس انجمن واردکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی کشور و مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان به همراه وحید یونسی مدیرعامل یک شتابدهنده نوآوری با حضور در کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر ضمن بازدید از توانمندیهای آمپر، با استارتآپها و شتابدهندههای مستقر دیدار و گفتوگو کردند.
در این دیدار پرویز کرمی مدیرعامل کارخانه نوآوری آمپر و دبیر تجاری سازی دومین کنگره بین المللی کنسرژنومیکس، ضمن تشریح اهداف کنگره بر شکل گیری اکوسیستم فناوریها و نوآوریهای حوزه پیشگیری و درمان سرطان در کشور تاکید کرد.
دبیر کمیته تجاری سازی کنگره کنسرژنومیکس همچنین افزود: ما در این کنگره ضمن برگزاری یک نمایشگاه با حضور شرکتهای مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان و اولین جشنواره استارتآپی تحت عنوان جشنواره ایده تا استارتآپ کنسرژنومیکس را در دست اقدام داریم که در ایجاد شبکه موثر فناوری و نوآوری در این حوزه تلاش خواهیم داشت تا از وجود و توانایی انجمنهای تخصصی مرتبط با موضوع، در کنار شرکتهای دانشبنیان و استارتآپی بهرهگیری کنیم.
مدیرعامل کارخانه نوآوری آمپر برنقش حمایت هلدینگ رایزکو و شخص دکتر صمدی به واسطه سالها فعالیت موثر و در امور خیریهای و بهویژه در حوزه پیشگیری و کمک ما به درمان سرطان سینه بانوان در خیریه راز و شرکت دیدی واتر از شرکتهای زیر مجموعه هلدینگ رایزکو اشاره داشت.
در ادامه این نشست دکتر حاجیان طهرانی با بیان اینکه رسیدگی به مسئله سرطان در کشور از اهمیت بالایی برخوردار است، به تجمیع امکانات و توانمندیهای مردمی و مشارکت شرکتهای بزرگ در کنار امکانات دولتی اشاره و آمادگی انجمن واردکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی کشور را برای حمایت از کمیته تجاریسازی و صنعت شرکتهای مرتبط اعلام کرد.
همچنین در این نشست، درباره راهکارها و دغدغههای مرتبط با درمان، پیشگیری و شخصی سازی درمان بیماری سرطان، بحث و بررسی شد و درباره ایجاد راههای دیگر حمایتی و فعالیتهای نوآورانه برای تجاری سازی محصولات و خدمات مرتبط با درمان بیماری سرطان و گسترش این حمایت ها، اکوسیستم و شبکه فناوریهای مرتبط برنامهریزی و گفتوگو شد.
دومین کنگره کنسرژنومیکس به ریاست مصطفی قانعی، با محورهای تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکرهای سرطان، از ۲ تا ۴ آبان ماه ۱۴۰۳ در تهران برگزار میشود.
این رویداد در سه بخش علمی، تجاری سازی و مسوولیت پذیری اجتماعی، میزبان علاقهمندان خواهد بود و کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر مسوولیت تجاری سازی این رویداد را برعهده دارد.
انتهای پیام/