جدیدترین دانش کاهش گازهای گلخانهای در کنفرانس بینالمللی تابآوری انرژی و پایداری
مجید عباسپور دبیر نخستین کنفرانس بین المللی تاب آوری انرژی و پایداری در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا، درباره این رویداد گفت: موضوع انرژی و آب یک موضوع با اهمیت جهانی است و فقط مختص کشورمان نیست. در ماه دسامبر ۲۰۲۳ یک رویداد جهانی با نام کاپ ۲۸ برگزار شد که در آن ۱۵۰ کشور شرکت کرده بودند و اقدام به انتشار بیانیهای مبنی بر تشکیل صندوقی کردند که در آن سعی شود تا استفاده از سوختهای فسیلی را به سمت کاهش و حتی صفر شدن ببرند.
وی ادامه داد: در کنوانسیون کیوتو که در سال ۱۹۹۸ شکل گرفت بر مکانیزم توسعه پاک و توجه کشورهای توسعه یافته به برنامه ریزی برای کاهش گازهای گلخانهای و توسعه تکنولوژی زیست محیطی در کشورهای در حال توسعه تأکید شد.
وی در خصوص هدف از برگزاری این کنفرانس که ۳۰ فروردین جاری به مدت 2 روز برگزار میشود، خاطر نشان کرد: سعی داریم تا در این کنفرانس ارتباطهای خوبی میان دانشگاههای داخلی با پژوهشگران و اساتید کشورهای منطقه بوجود آید و با توجه به NGO سازمان ملل که در ایران فعالیت جدی دارد بتوانیم این حلقه ارتباطی و همکاریهای بین المللی را با استفاده از جدیدترین دانش روز در جهت بهره وری دانش زیست محیطی و استفاده از انرژیهای پاک در کشورمان فراهم کنیم.
استاد مکانیک دانشگاه شریف بیان داشت: در حوزه دانش فنی و تکنیکی این همکاریها به شدت احساس میشد و با توجه به این نیاز سعی شده تا با حضور اساتید و پژوهشگرانی از کشورهای مجارستان، اسکاتلند، ایرلند، روسیه، ترکیه، اتریش، مالزی، عراق، ازبکستان و پاکستان در قالب ۲ روز و در کتابخانه ملی نشستهایی را در زمینهی انرژی پایشی یا مسائل مربوط به سرمایه گذاری و حکمرانی در حوزه انرژی با حضور نمایندههایی از دستگاههای دولتی و پژوهشگران و متخصصان داخلی و بین المللی داشته باشیم.
دبیر کنفرانس بین المللی تاب آوری انرژی و پایداری تصریح کرد: در این کنفرانس در قالب ورکشاپ و TEDTALK برنامههایی با حضور کارشناسانی از یاسا (موسسه بین المللی تجزیه و تحلیل نظامهای کاربردی) و با هدف نزدیکتر کردن بخشهای دولتی و دانشمندان و پژوهشگران داخلی با جدیدترین دستاوردهای حوزه انرژی، آب و محیط زیست فراهم شده است. همچنین در نظر داریم تا در پژوهشگاه انرژی و آب هم دبیرخانهای دائمی برای همکاریهای دائمی داخلی و بین المللی تعریف کنیم تا در طول سال این حلقه ارتباطی میان جامعه دانشگاهی وجود داشته باشد.
انتهای پیام/